Keretre feszített számfestők 5.990 Ft-tól karácsonyi akcióban már csak ennyi ideig:

Keretezett képek

Keretezett képek nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik szeretnék kis költséggel megváltoztatni otthonuk belsejének megjelenését. Elég egy kép vagy egykészlet ahhoz, hogy teljesen megváltozzon a beltér megjelenése.

Dizájner kép mindenkinek
Kínálatunkban megtalálhatók többek között retro, növényi motívumokkal ellátott, motivációs, térkép, filmtérkép és számítógépes játékokkal kapcsolatos plakátok, naptárak, gyerekplakátok és sok, sok más.

Az általunk kínált termékek között gyakorlatilag minden helyiségbe illő grafikák megtalálhatók - képek nappaliba, gyerekszobába, tinédzser szobába, hálószóbába stb. Képek konyhában, fürdőszobában? Miért ne! Arra ügyelj csak, hogy ne legyenek víznek közvetlenül kitett helyen.

A képek üzlethelyiségekben és irodákban is nagyon érdekes dekorációt képezhetnek - mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek gyönyörködhetnek benne. Függetlenül attól, hogy készletről, vagy csak egy képről beszélünk, kínálatunk minden iroda, üzlethelyiség, étterem, várakozó, szórakozóhely, hotel stb. dekorációjának nagyszerű kiegészítése lehet. Minden modern, divatos találkozóhely falát kép díszíti.

Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki 3D falpanel kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében. Ha maradna az egyszerűbb megoldásoknál, keretezett képeink biztosan nem okoznak majd csalódást! Viszont az év slágere a számfestő! Ugye Ön is hallott már róla? A festés számok szerint egy egyszerű, de nagyszerű időtöltés, mellyel kézügyesség nélkül a legnagyobb festőket megszégyenítő alkotásokat készíthet.

Rólunk mondták