Festés Számok szerint.

Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül

jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!

Korrekt Webáruház

Korrekt Webáruház

TOP termékek

Hírek

2020.12.11 19:19

Előrejelzések szerint 2020 december 18.-a után feladott csomagok nagy eséllyel nem érkeznek ki karácsonyig!

Karácsony előtti utolsó postázási nap 2020-12-22.-e lesz. 

2020 december 23-27 zárva tarunk, ügyfélszolgálat is szünetel. Ez idő alatt beérkezett rendelések 2020 december 28.-án kerülnek feldolgozásra.

Boldog Békés Vírusmentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-72/786-332

Paravánok

Paravánok

Térelválasztás, térmegosztás, térhatárolás, intim szféra kialakítása, elrejtés, álcázás, dekorációs elem? Ezek közül bármelyiket megvalósíthatja paraván segítségével is! A paraván a kötöttségek nélküli, mobil térelválasztás legpraktikusabb eszköze. Modern, esztétikus, környezetbarát, könnyen mozgatható, egyszerűen átszerelhető, szakember közreműködését nem igénylő megoldás az egyedi terek kialakításában.

Az oldalon a találati lista alatt további információkat talál, amelyek segíthetnek a paraván kiválasztásában és elhelyezésében.

Tovább

1 paraván - sok lehetőség!

Nagy terek elválasztásához, egyes részek leválasztásához, elrejtéséhez. Otthon a napali elválasztása, dolgozó sarok létrehozása, hálószoba, öltöző rész kialakítása.... 

De nem csak otthon

Orvosi rendelőbe (fogászat, nőgyogyászat), Fodrászat, szépségszalon, kozmetika, éttermek, irodák, szállodák, masszázs szalon, gyógyfürdő, váróterem....

      Paraván kozmetikába 

Paraván rendelőbe Paraván szállodába

Családi vállalkozásként működünk, és tapasztalatból is tudjuk, hogy az otthon nem csak egy hely, hanem egy érzés is. Mi ezt az érzést szeretnénk megadni minden vásárlónknak, vagy legalább valamennyivel hozzájárulni ehhez az érzéshez. 12 éve értékesítük már online dekorációs termékeket és tapétákat.

A paravánok nem csak tetszetős és látványos dekorációs elemek, hanem egyéb előnyös tulajdonságokkal is rendelkeznek:

  • egyszerűen mozgathatóak, mobilak
  • könnyen tisztíthatóak
  • kezelésük, összerakásuk egyszerű, pillanatok alatt nyithatóak-csukhatóak
  • bármikor fel- és leszerelhetőek

 

Mire használható egy paraván?

A paraván lehet funkcionális térelválasztó vagy pompás dekorációs elem.

Funkcionális térelválasztás azt jelenti, hogy az elhatárolásnak van valamilyen célja:

 

  • Eltérő funkciójú részek elválasztása

Sokszor tapasztalható például a garzonlakásoknál, hogy a mellékhelyiségeket leszámítva az egész lakás egyetlen helyiség. A paraván ebben az esetben szolgálhat a hálótér elhatárolására a konyha és a nappali elválasztására vagy akár egy dolgozósarok elkülönítésére.

 

  • Eltérő burkolatú terek elválasztása

Ilyen lehet például a parketta és járólap, vagy a tapéta és csempe találkozásánál elhelyezett paraván.

 

  • Munkahelyek elválasztása

A paraván megoldhatja például az íróasztalok elválasztását, szépségszalonokban a manikűrös, pedikűrös munkahely elhatárolását, orvosi rendelőkben a várakozó betegek különválasztását, éttermekben az asztalok szeparálását.

 

  • Zavaró hatások csökkentése

A paraván segíthet meggátolni a zavaró fények bejutását, némileg csökkentheti a beszűrődő zajokat is, valamint véd a kéretlen pillantásoktól.

 

  • Helyiség meghatározott részeinek elbújtatása

Orvosi rendelőkben el lehet rejteni az öltözés céljára szolgáló helyiségrészt, lakásban például az ágyat, a dolgozó- vagy játszósarkot. 

 

  • Hibák elrejtése

A helyiség falának hibáit vagy az esztétikailag oda nem illő vagy nem tetsző, de nem kidobható tárgyakat is el lehet rejteni egy paravánnal.

A paraván dekorációs célú alkalmazásánál a szem és a lélek gyönyörködtetése a cél, ilyenkor a paravánnak nincs funkciója, a lényeg, hogy harmóniában legyen a helyiség többi berendezési tárgyával. 

Webáruházunk kínálatában többféle 3- és 5-részes paravánt talál. 

 

Hogyan válasszon paravánt?

A fentiek alapján gondolja át, mire fogja használni a paravánt. Döntse el, milyen stílusú kivitel felel meg legjobban az adott célnak. Számolja ki, hogy körülbelül mekkora paravánra lesz szüksége. Ennek alapján válassza ki, hogy 3- vagy 5-részes paraván kerüljön az adott helyre. Ha nem tudja eldönteni, lapozza át a teljes kínálatot. A paravánoknál nem lehet szűrőfeltételeket beállítani, csak a sorrend változtatásával lehet a megjelenített termékek megjelenését befolyásolni. 

A kiválasztott terméket egy kattintással tegye be a kosárba, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat!

 

Tovább