Festés Számok szerint.

Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül

jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!

Korrekt Webáruház

Korrekt Webáruház

TOP termékek

Hírek

2020.12.11 19:19

Előrejelzések szerint 2020 december 18.-a után feladott csomagok nagy eséllyel nem érkeznek ki karácsonyig!

Karácsony előtti utolsó postázási nap 2020-12-22.-e lesz. 

2020 december 23-27 zárva tarunk, ügyfélszolgálat is szünetel. Ez idő alatt beérkezett rendelések 2020 december 28.-án kerülnek feldolgozásra.

Boldog Békés Vírusmentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-72/786-332

3-részes paravánok

Paravánnal díszítené otthonát? Ez egy nagyon jó választás, nehezen lehet elvéteni. Csak tartson néhány tippet szem előtt, hogy a lehető legjobban tudja kihasználni a 3-részes paraván nyújtotta lehetőségeket.

A paravánok olyan dekoratív kiegészítők, amelyek mindig a belsőépítészet részét képezik, mivel alkalmazkodnak és alakíthatók a mindenkori trendekhez. Az otthon bármely helyiségében jól használhatók. Nagy előnyük a mozgathatóság, így még több a lehetőség és akár az eredeti állapot is könnyen visszaállítható. Praktikusak és lenyűgözőek egyben, az oldal alján bővebben is olvashat erről. 

Tovább

A paravánokról általában

A paravánok olyan bútordarabok, amelyek lehetnek funkcionálisak, megoszthatják a tereket, elkülöníthetnek egy adott sarkot, vagy kordában tarthatják a nagy ablak fényét, vagy lehetnek pusztán díszítőelemek. Használja kreatívan a paravánokat, és otthona valóban egyedi lesz. Webáruházunkban 3- és 5-részes paravánokat talál. Ezen az oldalon a 3-részes paravánjainkkal ismerkedhet meg. 

 

Ötletek a 3-részes paravánok használatára

A lehetőségek száma végtelen, ha összecsukható paravánokkal szeretné díszíteni otthonát. 

  • A nappaliban

Az egyik legnépszerűbb alkalmazási mód az egzotikus dekorációs darabként való felhasználás. Ez azt jelenti, hogy paravánok lehetnek a nappaliban a többi bútorral együtt. Ha nem akarja, nem kell őket térelválasztóként használni.

  • A hálószobában

A paravánok számos funkciójának egyike az idők folyamán az elvonulás lehetősége volt, egy határoló, amely mögé elrejtőzhet. Sokan használják még manapság is erre, hogy például az ágyat eltakarják. Szüksége lehet azonban több paravánra, ha azt szeretné, hogy az ágy teljes hosszában végigfusson. Ha nincs nagy szobája, hagyjon némi helyet a paraván és a mennyezet között.

  • A bejáratnál

Számos apartman manapság nem rendelkezik a klasszikus értelemben vett előszobával. Bizonyos esetekben ez azt jelenti, hogy abban a pillanatban, amikor kinyitja az ajtót, rögtön bent találja magát a nappaliban vagy az ebédlőben. Használhatja ebben az esetben a paravánt a bejárat elválasztására a lakás többi részétől. Ezzel egyfajta mini előszobát csinál magának.

  • A fürdőszobában

A fürdőszobákban sokat használták a paravánokat. Bizonyos esetekben még díszítésként is nagy szerepet játszottak. Remek szolgálatot tettek az ajtó nélküli fürdőszobákban. Ma már ez ritkább, de ahol nincs külön a wc, ott jól funkcionálhatnak.

  • Odu létrehozása

A paravánok segítségével külön sarok is létrehozható egyetlen téren belül, például egy olvasósarok a nappaliban. A paravánok csodálatos intim érzetet nyújtanak. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáad egy kényelmes fotelt és egy kisebb könyvespolcot, és máris lesz egy kedves kis olvasósarok. 

  • Takarás

Sokszor vannak olyan elemek az otthonokban, amelyek felszámolása vagy megváltoztatása nagyon költséges. Például a fűtés mozgatása a kémények miatt sokszor nem is lehetséges. Egy dekoratív paraván elrejtheti a melegvíz-melegítőt vagy cirkót.

Ha egy olyan házban lakik, ahol élvezi, hogy a természetes fény bejön az ablakokon, de nem akarja, hogy a szomszédok belássanak, remek megoldás lehet egy shoji paraván, amelynél rizspapír van a keretek között. A paraván eltakarja a szomszéd ablakát, miközben a fény bejuthat a szobába.

 

  • Külső használat

A paravánok kiválóan használhatók kültéren is. A külső paravánok segítségével intimitás adható a teraszoknak vagy a tornácoknak is. 

Próbálja ki Ön is ezt a sokrétű dekorációs elemet! Kattintson az Önnek tetsző paravánra és dobja a kosárba!

Tovább