Festés Számok szerint.

Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül

jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!

Korrekt Webáruház

Korrekt Webáruház

TOP termékek

Hírek

2020.12.11 19:19

Előrejelzések szerint 2020 december 18.-a után feladott csomagok nagy eséllyel nem érkeznek ki karácsonyig!

Karácsony előtti utolsó postázási nap 2020-12-22.-e lesz. 

2020 december 23-27 zárva tarunk, ügyfélszolgálat is szünetel. Ez idő alatt beérkezett rendelések 2020 december 28.-án kerülnek feldolgozásra.

Boldog Békés Vírusmentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-72/786-332

5-részes paravánok

A paraván általában harmonikaszerűen összecsukható, szabadon álló, mozgatható térelválasztó és dekorációs bútordarab. Eredete egészen az i.e. 4. századi Kínához vezethető vissza. Európába a 17. században érkezett meg. Az 5-részes paraván funkcionális és dekorációs célokra egyaránt használható, anyaga és stílusa változó. Különböző funkciójú terek, különböző tevékenységek, munkahelyek elválasztása, takarás, álcázás, intim szféra kialakítása, bizonyos nem publikus dolgok elrejtése mind lehet egy paraván funkciója, erről bővebben kicsit lejjebb olvashat.

Tovább

A paraván lehet funkcionális vagy dekorációs célú, saját kezűleg is elkészíthető, de kereskedelmi forgalomban is kapható. Webáruházunkban a paravánokat 3- és 5-részes alkategóriába soroltuk. Ezen az oldalon az 5-részes paravánjainkat találja. 

 

Az 5-részes paravánok funkciói

A paraván elhelyezhető irodában, lakásban, rendelőben, iskolában, étteremben, múzeumban, stb. Ha a paraván funkcionális térelválasztóként szolgál, akkor van egy meghatározott célja az elhelyezésének:

 

  • Eltérő burkolatú felületek elhatárolása

 

Lehet például járólap és padlószőnyeg, csempe és tapéta. Ilyenkor a két burkolat találkozásánál lehet a paravánt elhelyezni.

 

  • Különböző funkciójú terek elhatárolása

 

Az egyszobás garzonoknál gyakori, hogy az egész lakás egyetlen tér. Ilyenkor a paraván jó szolgálatot tesz a konyha, a dolgozósarok vagy a hálórész elkülönítésére. 

 

  • Munkahelyek szeparálása

 

Irodákban, tantermekben és éttermekben többször találkozhatunk boxos térelválasztási megoldásokkal. Ez az emberek elkülönítésére szolgál.

 

  • Fények és zajok szűrése

 

A paraván enyhítheti a zajok és fények beszűrődését, ami a zavartalan munkavégzéshez fontos lehet.

Tovább