Szőnyegek kül és beltérre

A polivinil szőnyeget érdemes a terasz, erkély vagy kert díszeként is felhasználni. Ebben a szezonban a lakberendezési kellékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Érdemes ezt a divatot kihasználni egy nem hétköznapi helyiség kialakítására. Biztonságos az érzékeny és allergiás személyek számára, nem irritál, nem vált ki allergiát.

A polivinil a karcolásnak, szennyeződéseknek és pornak ellenálló anyag.  A padlólapra letett védőszőnyeg szigetelő hatással is rendelkezik, ezért igazán kellemes mezítláb sétálni rajta.

Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében. Ha maradna az egyszerűbb megoldásoknál, keretezett képeink biztosan nem okoznak majd csalódást! Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

Rólunk mondták