Padlóvédő székalátét

Hogyan válasszunk megfelelő szőnyeget szék alá?

A vinil szőnyeg elhelyezhető fotel, konyhai vagy forgó irodai szék alatt. A szőnyegek sok mintával készülnek, hogy könnyeb lehessen a berendezéshez igazítani. Az ilyen védőszőnyeg rendkívül szilárd vinilből készül. A szőnyeg kis vastagsága semmilyen módon nem befolyásolja a padló mindennapi használatát. A szék alá való szőnyegeknek köszönhetően elkerüljük a karcolásokat vagy komolyabb sérüléseket a padlón. Sőt, a jó és szolid szőnyeg az irodai fotel alá a szennyeződések ellen is képes a padlót védeni. A védőszőnyeg alkalmazása az irodai fotel alá egy biztosabb, olcsóbb és gyorsabb eredményeket hozó megoldás a padlóvédelem más módszereivel, pl. lakkbevonattal összehasonlítva. Ha már a védőszőnyeg alkalmazása mellett döntöttünk, akkor annak kiválasztásánál néhány fontos szempontra kell ügyelnünk.

A fotel alá való szőnyeg kiválasztásánál figyeljen néhány szempontra

Az első és legfontosabb szempont a méret. A szőnyegnek olyan felületet kell lefednie, amelyen a székünket legtöbbször mozgatjuk. Nézze meg tehát a forgószékének vagy foteljének alapját és méreteit. Becsülje meg az íróasztal méretét is. Kényelmes használat érdekében a szőnyeg részben az íróasztal alatt kell elférjen. Ügyeljen arra is, hová mozog a fotel. Biztonságos egy plusz margót feltételezni, hogy biztosak legyünk abban, hogy a fotel nem hajt a kerekeivel a padlóra. Néhány formátumot ajánlunk, melyek maximális használati komfortot hivatottak biztosítani. A következő fontos szempont az anyag. Ellenálló kell legyen sérülésekkel és karcolásokkal szemben, mivel a védőszőnyeg egyben díszelem is. A szőnyegjeink strapabíró poliészter szövetből készülnek, így a szőnyeg és a padló szép megjelenése hosszú ideig élvezhető.

Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében. Ha maradna az egyszerűbb megoldásoknál, keretezett képeink biztosan nem okoznak majd csalódást! Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

Rólunk mondták