Parafa képek

Parafa képek

A parafa egy nagyon különleges anyag, tulajdonképpen egy olyan fakéreg, amely többféle fán is megtalálható, lefejthető. Leszedésekor nem kell kivágni a fát, sőt nagyjából 10 évenként újra meg lehet ismételni a hántást. A parafa egy nagyon könnyű, rugalmas és puha anyag, könnyen lehet vele dolgozni. Sokféle dekoráció készíthető parafából. Ezen az oldalon azokat a képeket szedtük össze, amelyek parafából készültek.

A lap alján adunk néhány tippet is a parafa felhasználásáról és a megfelelő kép kiválasztásáról. Nézzen körül kínálatunkban, és rendelje meg az Önnek szimpatikus terméket!


Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében.

Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

33termék 133
33termék 133

A parafa felhasználása

A parafa szó hallatán az embereknek általában a tábla, a dugó és a poháralátét ugrik be elsőre. A borászatban különösen kedvelt a parafa, amely azért alkalmas dugónak, mert rugalmas, ugyanakkor nem engedi át a nedvességet. Hőszigetelő hatása miatt kiválóan alkalmas edényalátétnek. Mivel nem engedi át a nedvességet, poháralátétnek is használják. 

A parafa másik ismert felhasználási területe a parafa tábla. Erre ugyanis rá lehet tűzni mindenfélét. Lehet üzenőfal, fotófal, emlékeztető fal, hirdetőtábla. 

Sokan szeretik az anyag természetes színét, vannak azonban szép számmal olyanok is, akik változatosságra vágynak. Szerencsére a parafa nagyon jól festhető, ezért bármilyen színt létre lehet hozni. 

 

Parafából készült dekoráció 

Nagyon kreatív és látványos dekorációk készíthetők boros és pezsgős parafadugókból, de nem csak dekorációk, hanem hétköznapi használati tárgyak is: kulcstartó, virágkaspó, lábtörlő, papucsbelső, játék, képkeret, ültetőkártya tartó. Ez a sokszínűség annak köszönhető, hogy a parafa jól alakítható, faragható, ragasztható.

A parafa poháralátétekből is készíthető dekoráció, például falióra, ceruzatartó, mécsestartó. 

Parafából egyedi képek is készíthetők. Ha ilyet szeretne készíteni, akkor ügyeljen arra, hogy a parafa ne legyen viasszal kezelt, mert lehet, hogy ledobja a festéket. A parafa nagyon jól szívja a nedvességet, ezért ha nem akarja, hogy nagyon sok festék fogyjon, akkor használjon alapozót, majd lehetőség szerint több rétegben vigye fel a festéket. 

Parafa táblákat lehet a tábla festésével, a keret kidekorálásával vagy a keretbe helyezett, méretre vágott más anyaggal díszíteni. 

 

Parafa képek kiválasztása és elhelyezése

Parafa kép kiválasztásánál a többi dekorációhoz hasonlóan vegye figyelembe a helyiség színvilágát és stílusát. Webáruházunk kínálatában többféle, egy- és többrészes parafa képet talál. Jelenleg a kínálatban különböző térképek szerepelnek, mivel a parafa térképekre könnyen lehet jelölőtűket tűzni. Meg lehet például jelölni azokat a helyeket, ahol már jártunk, és egy másik színnel azokat, ahová el szeretnénk jutni. Fel lehet tűzni a térképre az utazás során készült fényképet vagy könnyebb emléktárgyat is. A térkép tanulási és oktatási célokra is használható.

 

A parafa kép nagyon könnyű, ezért szinte bármilyen felületre feltehető.

 1. Határozza meg, milyen színvilág lesz a legmegfelelőbb.
 2. Mérje meg a felületet, ahová a kép kerül.
 3. Válassza ki a megfelelő képet a webshopban.
 4. Tegye a képet a kosárba.
 5. Vigye végig a megrendelési folyamatot.
 6. Ha megérkezett a termék, óvatosan csomagolja ki.
 7. Tisztítsa meg a falfelületet.
 8. Próbálja oda a képet a falon, ahová szánta.
 9. Jelölje be a helyet.
 10. Tegye fel az akasztókat.
 11. Helyezze a képet a megfelelő pozícióba.
 12. Gyönyörködjön az új dekorációjában!
Rólunk mondták