40.000 Ft feletti vásárláskor választhat ajándék termékeink közül!

Gyerek mintás öntapadós fólia

Ebben a kategóriában a gyerekmintás öntapadós fóliák kerültek elhelyezésre. Minden szülő szeretné elérni, hogy gyermeke jól érezze magát otthon, szeresse a szobáját, és vidámsággal töltse el a szoba dekorációja. Ez fokozottan érvényes, ha a szülőnek nem volt saját szobája. Mivel azonban a gyerekek ízlése és érdeklődése olyan gyakran változik, mint a cipőméretük, ez korántsem egyszerű feladat.

Legalkalmasabb ezért a gyerekszobát ideiglenes öntapadós tapétával feldíszíteni, amelyet könnyen lehet cserélni. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a gyerekmintás öntapadós fóliákat, amelyek külön kategóriát képeznek az öntapadós tapétákon belül.


5termék 15
5termék 15

A gyerektapétákról általában

Az öntapadós, levehető tapéták és poszterek alkalmazása az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy gyorsan frissítse gyermeke hálószobájának vagy szobájának díszítését. A mai poszterek és tapéták gyártásához a legújabb technológiát alkalmazzák, nem mérgező és szagtalan vízalapú festékeket használnak, ami környezet- és gyermekbarát, BPA-, VOC- és PVC-mentes. És mivel könnyen eltávolíthatók, albérletben is felhasználhatók.

 

Hogyan válasszuk ki a legjobb gyerekmintás öntapadós fóliát?

A gyermekszoba dekorációjának meg kell felelnie a gyermek életkorának, életszakaszának és érdeklődésének. 

A választásnál figyelembe vehetjük, hogy a gyermeknek van-e kedvenc színe, mesehőse, filmjelenete, sportja vagy sportolója. A legnépszerűbb gyerektémák:

  • 3D hatású poszterek
  • Rajzfilmfigurák
  • Galaktikus képek
  • Állatok
  • Tündérek, varázslók és egyéb mesebeli figurák
  • Térképek
  • Sportpályák, sportolók
  • Hegyek, erdő, mező 
  • Tenger alatti világ
  • Járművek
  • Játékok
  • Virágok, növények

 

Nagyon fontos, hogy ne a saját elképzelésünket próbáljuk meg ráerőltetni a gyermekünkre, hanem vonjuk be őt is a tervezésbe és megvalósításba, ha ezt az életkora már lehetővé teszi! Ha vele együtt választunk, sokkal jobban fogja szeretni a szobáját. 

A tapétázásnál választhatunk egy kiemelt falat, vagy díszíthetjük akár mind a négy falat is. A tapéta mellett kiegészíthetjük a dekorációt a témában hozzáillő bútorokkal (kiságy, szekrény, babzsákfotel), szőnyeggel, függönnyel, lámpával, és választhatunk a hangulatnak megfelelő ágyneműt is. Tehetünk polcokat, amelyre felkerülhetnek a gyermek kedvenc tárgyai, könyvei.

 

Legyen a szoba vidám, ötletes és praktikus! 

Bármilyen dekorációt választunk, ne felejtsük el, hogy a gyermekek lételeme a játék, tehát a szoba legyen játékos és vidám mintákkal teli, de azért ne legyen túldíszített. Fontos odafigyelni a biztonságra is, ezért a felfedezésre váró tárgyakat elérhető magasságban kell elhelyezni, míg a szülői felügyeletet igénylő tárgyakat magasabbra kell tenni. Legyen szabad tér a játékhoz, és legyen hely az elvonuláshoz is (bunker, kuckó, olvasósarok).

 

Hogyan vásárolhat webáruházunkban?

Gyerekminták tekintetében webshopunkban többféle lehetőség közül választhat, talál tapétákat, posztereket, bordűröket, vászonképeket, térképeket és számok alapján kifesthető készleteket is. Ha konkrét elképzelése van a mintát illetően, írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe a minta nevét, például “egyszarvú” és kattintson a nagyító ikonra. Így az összes találat megjelenik az oldalon. A bal oldalsávban talál szűkítési opciókat, ha túl sok lenne a találat.

 

Ha kiválasztotta a terméket, kattintson a termék képe alatti “Kosárba” gombra! Amennyiben a termékfeliratra kattint, a termék oldalára jut, ahol bővebb információkat talál. Itt is el tudja indítani a rendelést. A jobb felső kosár ikonnal megtekintheti a kosár tartalmát és változtathat a mennyiségen.

Rólunk mondták