Raktáron lévő poszterek kiárusítása! Oriási engedménnyel Készletről!

Csempematrica, Öntapadós 3D PVC falpanel

Az öntapadós PVC falpanel, csempematrica egy olyan termék, mely egy egyszerűen felhelyezhető, öntapadó réteggel rendelkező műanyag panel.

Az öntapadós PVC falpanel lehetővé teszi a falak gyors és egyszerű dekorálását. 

A falpanel különböző színekben és mintákban kapható, így lehetővé teszi a lakás vagy iroda stílusának személyre szabását. Az öntapadós PVC falpanel könnyen tisztítható, és hosszú élettartamú, így kiváló választás lehet olyan helyiségekbe, mint a konyha, fürdőszoba, vagy a nappali.

Az öntapadós PVC falpanellel egyszerűen, gyorsan és alacsony költséggel lehet javítani egy helyiség megjelenését, anélkül hogy a csempét le kellene bontani vagy a falat újrafesteni.


Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében.

Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

15termék 115
15termék 115
Rólunk mondták