Használati útmutatók

Vászonkép a modern lakás dísze lehet. A vakrámára kifeszített vászon felakasztásra kész állapotban kerül kiszállításra. Nem kell kereteztetni, így nem kell alkalmazkodnia ezzel is a szoba stílusához. Természetesen a kép stílusa azért a helység hangulatához illeszkedjen.

A vászonkép azzal, hogy 2-4 cm-ert kiemelkedik a fal síkjából és az oldalán is folytatódik a kép egy érdekes térbeli hatást képez.

A többrészes vászonképek darabjait egymástól 2-3 cm távolsággal akasszuk fel, így adja ki a mintát, így tökéletes az összhatás.

Vászonkép kínálatunkat idekattintva nézheti meg!

Hétköznapi nevén öntapadós tapéta, hivatalosan öntapadó fólia, mivel az alapanyaga PVC fólia, aminek a hátoldala ragasztós. A vastagsága milliméter töredéke, így csak nagyon sima felületre használható. Szekrények, ajtók, csempék, ablakok, üvegek dekorálására szolgál.

Alapanyagának köszönhetően vízhatlan, vízálló, így tökéletesen használható fürdőszobába, konyhába is.

Az öntapadós tapéta hőállósága kb 80 fok. Így tűzhely közvetlen közelébe, ahol ennék magasabb hőmérséklet is lehet nem ajánlott.

 

Mérje fel pontosan a helységet, vegye figyelembe az ajtók, ablakok méreteit, számolja ki mennyi tapétára van szüksége. Fontos a pontos számolás, mert megmaradt tapétát nem áll módunkban visszavenni. Ha meg kevés lesz a tapéta plusz költség, idő újból beszerezni. Ha elfogyott már és nem sikerül a hiányzó tekercset beszerezni? Vagy épp egy új gyártásból sikerül venni és lesz egy minimális színárnyalat eltérés.

Minden tapétában benne van a gyártói címke, amin jelölve van a tapéta típusa, anyaga, legfontosabb utasítások. Ez segít a tapéta fajtájának meghatározásában, a helyes, szakszerű felhasználásban

Ez a használati útmutató a vlies alapanyagú poszterek felrakásához nyújt segítséget.

A vlies alapanyagú poszterek lényege, hogy nem papír, hanem gyapjúrostból készül. A nálunk forgalmazott posztereket könnyű felismerni, hogy milyen alapanyagúak, mert a papír poszternek világoskék a poszter hátoldala, míg a vlies poszternek fehér színű a háta.

Ez az útmutató kimondottan a hagyományos papír alapanyagú poszterek felrakásáról szól.

Honnan tudod, hogy a poszter alapanyaga papír?

A termék leírásából. a terméken lévő feliratból. Az általunk forgalmazott papír alapanyagú posztereket kék hátú tapétapapírra nyomtatja mindegyik gyártó. 

És azért hívják kék hátú tapétapapírnak, mert ténylegesen világoskék a poszter hátulja. Azaz, ha a nálunk vásárolt posztered hátulja világoskék színű akkor az papír alapanyagú és így rakd fel.

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány