Blog
2021.03.14 18:29

Lélekmelengető virágos képekkel mindig tavasz van

Lélekmelengető virágos képekkel mindig tavasz van

Világszemléletünk, hangulatunk nagymértékben függ attól, milyen légkörben vagy körülmények között élünk. Az emberek idejük jelentős részét töltik otthon, ahol optimális esetben megnyugszanak a munkahelyi történések után, és energiát nyernek a következő napra. Más szavakkal, az otthon az a hely, ahol az emberek feltöltődhetnek, hogy semlegesítsék szakmai életük stresszét. Ezért az embereknek úgy kell díszíteniük az otthonukat, hogy az nyugalmat nyújtson nekik. A virágos képek klasszikus megoldást nyújtanak erre a problémára. 

 

A virágos képek hangulati hatásai

Van valami a virágos és botanikus műalkotásokban, amelyektől a teret frissnek és hangulatosnak érezzük. Eleganciát és romantikát árasztanak. Hagyományosan nőies tulajdonságaik is vannak, tehát akkor is ezért remek választásnak bizonyulnak, ha kicsit „lányos lánynak” tartjuk magunkat!

Néhány kép pasztell tónusú, például halvány rózsaszín, lila, lila és fehér. Az ezeket a színeket használó műalkotások elősegítik a tér lágyítását és a nyugalom érzetét. Más virágos képek merészebbek, gazdag, meleg vörös vagy narancssárga árnyalatokkal, ami viszont a frissesség érzését kelti. A virágok az év bármely szakában felidézik a tavasz érzését!

 

Hogyan válasszunk virágos képet?

Álmai otthonának megvalósításához több dolgot is figyelembe kell vennie, például a költségvetést, a stílust és az ízlést. A legfontosabb, hogy nyugodtnak kell maradnia, miközben felújítja otthonát. Az átalakítás során több dologra kell egyszerre figyelnie, mivel egyetlen hiba is komoly nehézségeket okozhat. Ami a felújítást illeti, sok minden kívül esik a hatáskörünkön, például az anyagok, gépek hibás vagy késői szállítása. Egy ilyen incidens nemcsak az ütemtervet érinti, hanem súlyos akadályt is jelenthet a felújítási folyamatban. 

Felmerül tehát a kérdés: hogyan lehet legyőzni ezeket az akadályokat, hogy közelebb kerüljön az álmaihoz? Nos, például sokat egyszerűsíthet, ha nem kell újrafesteni vagy tapétázni a helyiséget, hanem választ a falra egy elragadó virágos vászonképet. A virágos fali nyomatok nemcsak más megjelenést kölcsönöznek a falak kialakításának, hanem pénztárcáját is kímélik. 

Napjainkban a vászonképek nagyon népszerűek, a következő okok miatt:

  • Megfizethetők
  • Tartósak
  • Egyediek
  • Művészi kivitelben, nagy felbontásban készülnek
  • Hatalmas választékban kaphatók
  • Keretezve vagy keret nélkül is elhelyezhetők

Első lépésként válassza ki a falak megfelelő színárnyalatait. Ha a falak nem igényelnek újrafestést, akkor rögtön áttérhet a kép kiválasztására.

Ha a szobája tágas és nincs tele bútorokkal, akkor nagy vagy akár többrészes virágos vászonképet is választhat. Ez a megoldás ideális, ha szobája fala fedetlen. Határozza meg, mekkora kép mutatna jól a választott felületen.

Miután végzett a méretválasztással, döntse el, milyen színvilágú képet keres! Nézzen szét webáruházunkban, hogy megtalálja a megfelelő képet!

Van nálunk orchidea, liliom, rózsa, tulipán, pipacs, magnólia, kála és egyéb.

Ha van egy kedvenc virága, keresse meg abból a megfelelő hangulatú és színvilágú változatot, vagy készítsen kollázst több képből vagy többféle virágból!

 

Következtetés

Ha azt szeretné, hogy otthona vonzóbb és előkelőbb, vidámabb és frissebb legyen, bátran díszítse kiváló minőségű virágos vászonképekkel, virágos poszterekkel, virágmintás tapétával vagy képkollázzsal!