3D PVC falpanelek, beltérre

A PVC falpaneleknek kettős szerepük van, egyszerre díszítik és védik is a falat. Erős és tartós polivinil-kloridból készülnek dombornyomással, tehát valódi 3D élményt nyújtanak. A tartósság érdekében német kopásálló festékkel vannak bevonva.

Díszítheti velük fürdő- vagy hálószobáját, irodáját, de akár a folyosót, előcsarnokot, WC-t, erkélyt vagy loggiát is. Beburkolhat egy teljes helyiséget, de feldobhat vele egyetlen falat vagy falrészletet is. A belső tér így elegáns, divatos és modern lesz. A terméklista alatt további tippeket adunk a PVC falpanelek használatához.


Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében.

Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

246termék 150
Raktáron: Több mint 50 db 
Kiszállítási idő:
Készletről azonnal, 1-2 munkanap alatt
2 390 Ft
Egységár: 8 241 Ft/L
Raktáron: Több mint 50 db 
Kiszállítási idő:
Készletről azonnal, 1-2 munkanap alatt
2 999 Ft
Egységár: 10 341 Ft/L
Raktáron: Több mint 50 db 
Kiszállítási idő:
Készletről azonnal, 1-2 munkanap alatt
1 790 Ft
Raktáron: Több mint 50 db 
Kiszállítási idő:
Készletről azonnal, 1-2 munkanap alatt
1 790 Ft
246termék 150

A falpanelek előnyei és tulajdonságai

A panelek érdekessé teszik az üres falakat, teljes felújítás nélkül újjávarázsolják a helyiséget. Egyedi kinézetet kölcsönöznek a felületnek, vonzzák a tekintetet. A PVC falpanelek védik a falat a kifröccsenő folyadékoktól, párától és gőztől, valamint egyéb szennyeződésektől is. Hatalmas előnyük, hogy nem szükséges szakembert hívnia a felrakáshoz. A védelmi funkciókon kívül hő- és hangszigetelő paramétereik is kiválóak. Szűkebb költségvetéssel is gyorsan kényelmessé és modernné varázsolhatja otthonát. Akik elegánsabb, kifinomultabb megjelenésre vágynak, azok is találnak ízlésüknek megfelelő paneleket.

A PVC panel általános tulajdonságai:

 • 100%-ban vízálló, nedvességálló
 • dombornyomott valódi 3D-s kivitel
 • hosszú élettartam
 • egyszerű felrakás
 • könnyű tisztítás
 • természetes anyagminták élethű utánzata
 • kisebb felületi hibák, egyenetlenségek eltüntetése
 • 0.5 mm vastag, 2-6 mm magas dombornyomással 
 • kis súly és vastagság

 

A PVC falpanelek felrakása

A felrakáshoz nem kell sok szerszám, mindössze vízmérték, ceruza és mérőszalag szükséges a pontos felhelyezéshez, egy olló vagy vágókés a vágáshoz és törlőrongy vagy szivacs a kifolyt ragasztó eltávolításához. A hozzá való ragasztót is megtalálja webáruházunkban, sőt a PVC panel kosárba rakása után az ajánlott kiegészítők között is megjelenik.

 • Állapítsa meg a fal típusát.
 • Vizsgálja meg a felület egyenletességét.
 • Nézze meg, vannak-e vezetékek vagy csövek az adott területen.
 • Felrakás előtt tisztítsa meg a felületet, legyen száraz, por- és zsírmentes. Nem lehetnek rajta pergő, málló, porló részek, valamint nem lehet penészes, vizes vagy sóvirágos. Megfelelő tisztítószerrel távolítsa el a szennyeződéseket.
 • Vízmérték és ceruza segítségével jelölje ki a kezdővonalat, ahol kezdi a burkolást.
 • A ragasztót ne a falra, hanem a panel hátoldalára kenje, ahol a burkolat érintkezni fog a panellel. Mind a peremre, mind a panel belsejére több ponton kerüljön ragasztó.
 • Helyezze a panelt a megjelölt területre, és óvatosan nyomja rá. A ragasztást +10°C és +30°C között lehet kivitelezni. 
 • A ragasztómaradékot még frissen, mosószeres vízzel távolítsa el.
 • Ismételje a ragasztás, illesztés lépéseit, amíg kész nem lesz.

 

Egyenletes felület esetén csak ki kell választania az Önnek tetsző falpanelt a kínálatból és felragasztani. Az egyenetlenségeket el lehet tüntetni gipszeléssel vagy gletteléssel. Ügyeljen az illesztésre, különösen a sarkoknál, csöveknél és nyílászáróknál, még ragasztózás előtt vágja le a felesleges részeket a panelből.

Egy tubus ragasztó körülbelül 5-7 panelre elég. A mennyiség függ a fal és a panel típusától.

Nagyon népszerűek a természetes anyagmintázatú panelek, de a mozaik- és csempeutánzatok is kedveltek. A 3D panelek akár oszlopok, pultok, lábazatok burkolására is alkalmasak. Ne fogja vissza a fantáziáját, adjon új külsőt otthonának!

Vásárlóink küldték:

 

 

 

Rólunk mondták