Blog
2023.06.27 11:22

Stílusos lakásdekoráció 1-2 tekercs tapétával!

Stílusos lakásdekoráció 1-2 tekercs tapétával!

Ha szeretnél friss hangulatot csempészni otthonodba, az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja a falak tapétával történő dekorálása. Nincs más dolgod, mint szerezni néhány tekercs tapétát. Számtalan lehetőség közül választhatsz - a hagyományos egyszínű tapétáktól a merész mintákig. Mutatunk néhány tippet, hogyan adhatsz egy kis pluszt a lakásodhoz egy kevés tapéta segítségével!

Egy fal tapétázása

Az előszobában, a hálóban vagy a nappaliban egyetlen tapétával díszített fal szinte mindig jól mutat. Válassz a színvilágodhoz illő mintát, vagy merészen válassz egy kontrasztosat, hogy az adott szoba igazán különlegesnek tűnjön. A megfelelő színválasztással a szoba is nagyobbnak tűnhet!

FEKETE-FEHÉR VIRÁG MINTÁS TAPÉTA (33770)

Egyszínű fal megtörése tapétával

Ha a falat lefestetted egyszínűre ezt később bármikor feldobhatot pár csík tapétával! Ezzel a módszerrel megtörhetjük az egyszínű fal monotonitását, hátteret adhatunk növényeinknek, képinknek vagy éppen eltakarhatjuk a kapcsolók konnektorok körüli elhasználódást.

BARNA VIRÁG MINTÁS TAPÉTA (33766) Barna-arany virág mintás tapéta

Fekete alapon virágos tapéta Fekete-fehér absztrakt mintás tapéta

Média fal dekorálása


Kiemelhetjük a TV mögötti falat is egy kevés tapétával. Ez nagyban feldobja a falat akkor is, amikor a TV kikapcsolva van. Vagy éppen keretet is adhatunk neki!

Média fal dekorálása BARNA KŐ MINTÁS TAPÉTA (J87218)


Egy csík tapétával való dekorálás


Ha valóban visszafogott és egyszerű szeretnél maradni, akkor az a legjobb, ha csak egy futó mintájó tapétával dolgozol. A virág vagy levél mintás tapéták nagyon jól mutatnak a fehér falakon, de érdemes összeállítani saját színtémát. A cserélhető kiegészítőkkel, például fényképekkel, képekkel vagy függönnyel, változtathatsz a hangulaton.

Egy csík tapétával való dekorálás

Bármelyik opciót is választod, a lakásdekorálás tapétával nagyobb lehetőségeket nyújt számodra, mint azt hinnéd. A praktikus és trendi anyagot remekül lehet kombinálni mindenféle stílusban!

Találd meg a te stílusodhoz illő dekorációt Webáruházunkban! Most akár 30%-os kedvezménnyel vásárolhatsz 1-3 tekercses akciós tapétáink közül! Csak a készlet erejéig!

 

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány