Blog
2021.09.28 11:02

Glamour - Pompa és Fényesség Stílusa

Glamour - Pompa és Fényesség Stílusa

Ez stílus a hollywoodi sztárokhoz kötődik, különösen a 40 -es vagy 50 -es évek sztárjaihoz. Ilyen például a mindig tökéletes stílusú Audrey Hepburn, Grace Kelly vagy Marilyn Monroe. Az angol glamour szót le lehet fordítani pompának, csillogásnak, bájnak vagy pompának. Ez azonban nemcsak stílus, hanem ötlet is - csodálatot kelt a gazdagság és a luxus révén. Elképesztő ízérzéket igényel, hogy elkerülje a túlzást és a giccset. Hogyan lehet elérni az egyensúlyt? Először is a régi sikk és a modernitás kombinálásával és az egyszerű formákkal.

A barokk pompa szerelmeseinek a glamour stílus ideális választás.

Jellemzője, hogy különböző stílusok keverednek a jó ízlés határán. Az antik bútorok, amelyek pop art kárpitozással vannak szembeállítva, nagyon jellemzőek erre a stílusra. Ezen kívül kristálycsillárok, fényes szövetek és erős kifejező színek, és mindenekelőtt rózsaszín, lila, smaragd és fehér és fekete.

Az elbűvölő stílusban díszített belső tér nagyon avantgárd jellegű.

A Glamour a városhoz kötődő stílus, amely szereti a telített és merész színeket, különösen a rózsa és az ibolya paletta színeit. A klasszikus fekete -fehér formában szintén elválaszthatatlan eleme a belső térnek ebben a stílusban. Annak érdekében, hogy az erős színek még nagyobb szerepet játsszanak, és ne borítsák el egyszerre az elrendezést, érdemes őket bézs vagy szürke színnel kiegyensúlyozni. A stílushoz csillogás is társul, ami a drágakövekhez - árnyalatokhoz, például smaragdhoz vagy bordóhoz - és ragyogáshoz kapcsolódik.

Arany, ezüst, csillogás

A belső térnek a luxus benyomását kell keltenie, ezért kötelezőek az arany és ezüst kiegészítők, valamint minden, ami csillog, ragyog és visszaveri a fényt. Üveg, kristály csillárok vagy lámpák, tükrök gazdagon díszített keretekben, gyertyatartók vagy ékszerdobozok tökéletesen illeszkednek ebbe a hangulatba. A csillogó belső kialakításakor érdemes kiválasztani egy ilyen típusú domináns és lenyűgöző kiegészítőt, és kiegyensúlyozottabb alapot építeni köré.

A Glamour stílus a múlt és a modern elemek ellentétes elemeiről is szól. A Glamour-t a barokk pompa ihlette, ezért a Ludwik dekoratív bútorok tökéletesek lesznek - kanapék, fotelek, valamint hatalmas fejtámlával ellátott ágyak és steppelt kanapék. Az ilyen típusú bútoroknak azonban modern bőrből vagy plüssből készült kárpitozással kell rendelkezniük, mert a legapróbb részletekre való odafigyelés lehetővé teszi az osztály és az elegancia megőrzését. Választhat faragott asztal és dizájn műanyag székek kombinációját, vagy kristálylámpát üveg asztallal vagy konzollal.

Rendezzen be egy Glamour pompában úszó lakást Webáruházunk segítségével!