Blog
2021.09.27 10:47

Az ipari stílus

Az ipari stílus

Az ipari stílus az 1950-es években született az Egyesült Államokban, amikor a gazdasági recesszió után sok alacsony áron kiadó posztindusztriális ingatlan jelent meg a piacon. Az 1960 -as és 1970 -es években a művészek loftokban helyezték el stúdióikat, gyakran apartmanokkal és kiállítótermekkel kombinálva - erre példa Andy Warhol New York -i atelje.

Eredeti, de egyszerű

Az ipari stílus ideális választás azoknak, akik szeretik az eredeti megoldásokat, akik értékelik a szigorú minimalizmust és a hűvös eleganciát.

Az egyszerűség, a nagy felületek, a magas mennyezet és a kábelek vagy csövek kusza elemei felismerhetők ebben a stílusban. A szürke, a fehér és a fekete hűvös árnyalatai dominálnak itt, de a beton és a tégla kombinációja meleget ad hozzá. Ilyen semleges, nyers alapon kiemelheti a kiegészítőket jellegzetes színben - a sárga, a piros vagy a türkiz tökéletes lesz. Azonban emlékeznie kell arra, hogy ne legyen túl sok belőlük, az ipari stílusban a mértékletesség uralkodik!

Az avantgárd elegáns és gyári hangulat megteremtése érdekében érdemes a belső tereket nyers lámpákkal, nagy függöny nélküli ablakokkal és egyszerű, régi bútorokkal felszerelni, amelyek kifejező karaktert és érdekes történelmet nyújtanak. Az ipari stílus egyet jelent a művésziséggel, a szabadsággal, a kifinomult ízléssel és a kizárólagossággal.

Magas szobák

Az ipari stílus tökéletesen illik egy bérházba, ahol a szobák szokatlan magasságúak, de használható stúdió lakásban is! Ha kicsi a hely, használjon olyan trükköket, teret akár az egész falon, amelyek optikailag megnövelik a belső. Vagy élénk, hűvös színek, amelyek távoli benyomást keltenek. A szoba felemeléséhez használjon sötét színt a padlón, és fesse le a mennyezetet fehérre.

Rendezze be lakását ipari stílusban Webáruházunk segítségével!