40.000 Ft feletti vásárláskor választhat ajándék termékeink közül!

Blog
2022.07.04 10:00

Íróasztal -és szék alátétek a tökéletes védelemért

Íróasztal -és szék alátétek a tökéletes védelemért

Ha Te is szeretnéd megvédeni íróasztalod és a padlód az esetleges karcoktól, nem kívánatos, beivódó kávéfoltoktól, akkor mai blog cikkünket érdemes lehet átfutnod. Hoztunk néhány ötletet, ami segíthet meggyőzni ezen termékek beszerzésének fontosságáról.

Íróasztal alátétek:

Ne csak munkahelyi asztalod védelmére gondolj, de otthoni, home officeban használt, vagy a gyerekek szobájában elhelyezett íróasztal is megérdemli a védelmet! A kicsik szeretnek kézműveskedni: színes tollakat, filceket, ragasztót, ollót használni, ami bizony néha a felület károsodását okozza, ha nem figyelünk eléggé. Ilyenkor szuper jól jön egy plusz felület, ami nem csak a bútorok felületét védi meg, de könnyen tisztítható, így nedves ruhával áttörölve egyszerűen eltávolíthatók róla a foltok, szennyeződések.

Az alátétek alja és felülete sem csúszik, így a munkavégzésben nem akadályoztat, nem kell attól tartani, hogy folyamatosan igazgatni kell, mert éppen felgyűrődik, vagy elcsúszik az asztalon.

Székalátétek:

A padlóvédők tökéletes biztonságot jelentenek a gurulós irodai székek okozta karcolódásoktól, de olyan benyomódásoknak is ellenáll, amire nem is gondolnánk a hétköznapokban: cipőnyomok és cipősarok okozta terheléseknek.

Nem kell attólt artanod, hogy nem találod meg a megfelelő színt, hiszen webáruházunk számos színes és egyszínű, texturált termékkel áll rendelkezésedre, így a padló színének megfelelő árnyalatot, vagy faerezetes mintázatot is megtalálhatod! 


Egyszóval mindkét termék igen praktikus, ha szeretnénk megóvni lakásunk központi tereinek felületeit. Ehhez a Tapetaposzter.hu széles választéka segíti a döntést a több tucat egyedi, színes és mintás padló -és asztalvédővel.

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány