8-13 munkanapos gyártatásos termékeket

már karácsonyig nem tudjuk garantálni!

Blog
2023.01.12 10:00

Milyen tapétát válassz a gyerekszobába?

Milyen tapétát válassz a gyerekszobába?

Az egyik legfontosabb a gyerekszoba tervezésében, dekorálásában az, hogy megtaláljuk a legbiztonságosabb alapanyagokat az újszülöttek és kisgyermekek számára egyaránt. Ha a legjobb megoldást keresed a falakra, akkor nálunk megtalálod!

Az öntapadós tapéták

Az egyik legnépszerűbb választás határozottan az öntapadós tapéta mondható, nem véletlen. Nagyon egyszerűen felapplikálható és tökéletesen megfelel egy gyerekszobába is. Kínálatunkban elérhető több típusú tapéta is, ezeket mutatjuk be az alábbiakban. 

Dimex tapéták

Ez a típus gyapjúrostból készül, felülete rendkívül sima, fénye pedig matt, és full HD nyomtatással készült. Az UV fénynek nagy mértékben ellenáll, még a gyakori napsugárzásnak kitett helyeken is. Felvitele roppant egyszerű: a falra kell felvinni a rendelés mellé járó ragasztóval, és erre kell felvinni a tapétát. Hatalmas előnye ennek a típusnak, hogy nehezen szakad, nem gyűrődik, így igazán könnyű vele dolgozni. A Dimex tapéták további előnye, hogy száradás után egyáltalán nem változik a mérete. 

Artgeist Puro fotótapéta

Ennek a tapétatípusnak az a különlegessége, hogy teljesen egyedi, lézeres nyomtatással készül, 10 méteren belül egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán ismétlődnek a minták. Vlies gyapjúrostból készül, teljesen sima felületű a tapéta, ami selyemfényű. Az Artgeist Puro tapéta is könnyen felapplikálható.


Milyen mintákat javaslunk? Megtalálsz a Tapétaposzter kínálatában állatos, csillagos, dínós, háromszöges, unikornisos és rengeteg virágos mintát - ezek közül bármelyiket is választod, remekül illeni fognak a gyerekszobába!

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!