40.000 Ft feletti vásárláskor választhat ajándék termékeink közül!

Blog
2022.01.04 16:45

Az év Pantone színe 2022

Az év Pantone színe 2022

A kék árnyalatok tulajdonságait magába foglaló, ugyanakkor ibolyavörös aláfestéssel rendelkező PANTONE 17-3938 Very Peri vidám, örömteli hozzáállást és dinamikus jelenlétet mutat, amely bátor kreativitásra és fantáziadús kifejezésmódra ösztönöz.

A gondtalan magabiztosság és merész kíváncsiság, amely élteti kreatív szellemünket, a kíváncsi és érdekfeszítő PANTONE 17-3938 Very Peri segít átölelni a lehetőségek megváltozott táját, és új látásmódot nyit meg életünk újraírása során. A PANTONE 17-3938 Very Peri új megvilágításba helyezi a jövőt a kék szín által képviselt egyes tulajdonságok iránt, kiegészítve egy új perspektívával, amely ma is visszhangzik.

 

Átalakító időket élünk. A PANTONE 17-3938 Very Peri a pillanat globális korszellemének és az átmenetünknek a szimbóluma. Ahogy kilépünk az elszigeteltség intenzív időszakából, fogalmaink és normáink változnak, és fizikai és digitális életünk új módon egyesült. A digitális tervezés segít kitágítani a valóság határait, megnyitva a kaput egy dinamikus virtuális világ felé, ahol új színlehetőségeket fedezhetünk fel és teremthetünk meg. A játékokban megjelenő trendekkel megegyezően, a metaverzum növekvő népszerűsége és a növekvő művészi közösség a digitális térben PANTONE 17-3938 Very Peri szemlélteti a modern élet fúzióját, és azt, hogy a digitális világ színtrendjei hogyan jelennek meg a fizikai világban és fordítva.

 

Mi illik a PANTONE 17-3938 Very Peri színhez? 

A PANTONE több színpaletát is készített, amiben ez a szín is szerepel. 

1,

Very Peri színpaletta

2,

Very Peri színpaletta

3,

Very Peri színpaletta

4,

Very Peri színpaletta

 

Mint láthatjuk sok másik színhez illik a PANTONE 17-3938 Very Peri, csak merésznek kell lennünk.

Milyen posztert válasszunk hozzá?

Egy nagyon jó választás lehet, ha levendla virágot, mezőt ábrázoló mintát választunk. Hiszen ezek színei jól harmonizálhatnak a PANTONE 17-3938 Very Peri színnel.

De választhatunk egy naplementés posztert is. A PANTONE 17-3938 Very Peri nyugodt árnyalata tökéletes háttér lehet a naplemente élénk, vibráns színeinek.

Ha éppen az absztrakt posztereket szeretjük az sem probléma! A kék és lila árnyalatai mind jól mutatnak ezzel a színnel.

És mi a helyzet a vászonképekkel?

Itt is igen nagy a választékunk. Lehetnek virágok vagy éppen tájképek. De választhatunk egy hidegebb városképet is, ami kicsit megtöri a PANTONE 17-3938 Very Peri dinamikusságát. Vagy egy világos, fehérhez közelítő képet, ami messziről kitűnik egy ilyen falszín mellett.

Találja meg Ön is a PANTONE 17-3938 Very Peri színhez legjobban illő dekorációt Webáruházunkban!

 

 

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány