Használati útmutatók
Webáruház
2020.02.28 13:25

Vászonkép használati útmutató

Vászonkép használati útmutató

Vászonkép a modern lakás dísze lehet. A vakrámára kifeszített vászon felakasztásra kész állapotban kerül kiszállításra. Nem kell kereteztetni, így nem kell alkalmazkodnia ezzel is a szoba stílusához. Természetesen a kép stílusa azért a helység hangulatához illeszkedjen.

A vászonkép azzal, hogy 2-4 cm-ert kiemelkedik a fal síkjából és az oldalán is folytatódik a kép egy érdekes térbeli hatást képez.

A többrészes vászonképek darabjait egymástól 2-3 cm távolsággal akasszuk fel, így adja ki a mintát, így tökéletes az összhatás.

Vászonkép kínálatunkat idekattintva nézheti meg!

Vászonkép alapanyaga

A vászonkép belső kerete préselt faforgács lécből vagy fenyőfa lécből áll. A fenyőfaléc erősebb, masszívabb. A faforgács léc viszont nem hajlandó vetemedésre. Általában a kisebb méretű vászonképek faforgács lécből a nagyobb méretű képek fenyőfa lécből készülnek.

A vászon lehet szintetikus szövött vagy nem szőtt Vlies (gyapjú) vászon. A minőségibb képekhez a Vlies vásznat használják. Ennek sima a felülete, mint a papírnak, nem látszik szövés minta, rücskösség az alapban. Ez által jobb minőségű, élesebb kép nyomtatható rá.

Vászonkép Felrakása

100 cm szélességig 1 db, 100 cm-nél szélesebb képnél  2 db képakasztóval kell felakasztani.

Minden vászonképhez a szükséges mennyiségű fogazott képakasztót ajándékba adjuk.

A 100 cm-nél kisebb képeknél a kapott képakasztót szerelje fel a vászonkép hátsó felére, a keret felső lécének a közepére.

100 cm-nél szélesseb képnél a képakasztót a kép hátuljára, a keret felső lécnek a két szélére kell felszegelni

A felakasztáshoz használjon a fal típusának megfelelő tiplit, facsavart. Attól függően, hogy gipszkarton, lyukacsos vagy tömör tégla, vasbeton, vályogfal válasszon tiplit, facsavart, szeget. Ezt nem tartalmazza a termék.

Tisztítás

Szükség esetén a terméket portörlövel vagy száraz türlőruhával tisztítsa

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány