Több ezer Artgeist fotótapéta, poszter 20% engedménnyel! Már csak ennyi ideig:

Blog
2022.12.08 10:00

2023 színe: Viva Magenta

2023 színe: Viva Magenta

A Pantone Intézet a színek szakértője, és minden évben kihirdetik az adott év színét, amelyet mindig nagy figyelem kísér. A cég mindig olyan árnyalatot választ, amelyről úgy gondolják a szakértők, hogy megtestesíti a következő évet, igyekeznek megragadni az időszak hangját és szellemét. Ez a bejelentés egyben egy trend-előrejelzés is, hiszen az év színe gyakran befolyásolja a divatot, a művészetet és a belső terek divatját is.

2023 színe a Viva Magenta: egy nem szokványos árnyalat nem szokványos időkben

A Pantona azzal indokolta a választását, hogy a Viva Magenta azt sugallja, hogy valami erős/megerősítő következik az új évben. Ezt az árnyalatot a lázadó szellemiség is jellemzi továbbá. A vörös színek családjából származik, egy igazi lüktető szín, ami optimizmust és örömet sugároz. Az inspiráció pedig egy aprócska rovar volt, ami nem más, mint a bíbortetű.

A Pantone által merésznek, szellemesnek és befogadónak nevezett Viva Magenta a korábbi évek színeihez hasonlóan a legújabb trendeket tükrözi a divatban, szépségiparban, technológiában, design-ban, és a lakberendezésben. Az árnyalatokat évről évre a korszellem megragadásával, gondosan választják ki. A bizonytalansággal teli években megnyugtató vagy éppen lelkesítő színek mellett voksolnak az Intézet szakértői.

Trendkövetőként könnyen beépítheted ezt a különleges színt otthonodba: falra festheted, vagy egyéb kiegészítőkkel csempészheted be lakásodba ezt a lüktető színt. A Tapétaposzter kínálatában megtalálod azokat a fotótapétákat, posztereket, vászonképeket, amelyek magukban rejtik ezt a csodás, bátorító színt!

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány