Fotótapéta, Poszter stílus szerint

 

Poszter vagy fotótapéta?

Poszter angol eredetű szó, több mindenre használjuk. Lehet újság közepén lévő, kiszedhető és kirakható kép, jellemzően színészek, zenekarok képei. Használjuk fényképről készült nagyobb méretű képre, sok esetben a mozifilm hirdető plakátját is hívjuk poszternek. És természetesen használjuk a falra ragasztható tapéta alapanyagú képekre is.

A fotótapéta elnevezést jobban szeretjük, ez konkrétabban határozza meg a terméket. Ahogy a nevéből is következik fotót, képet, grafikát ábrázol és tapétaalapanyagra van nyomtatva. A fotótapéta minden esetben tapétaragasztóval a falra ragasztható képet jelent.

A fotótapétának is még sok fajtája és minősége létezik. Érdemes elolvasni a termék leírását, mi az alapanyaga, mekkora a kép felbontása, milyen a páraállósága és egyéb tulajdonságai, valamint milyen felhasználásra javasolják.

Amikor Ön posztert vagy fotótapétát keres, legtöbbször nem egy konkrét mintában gondolkodik, hanem van egy elképzelése arról, hogy milyen stílus illene leginkább az otthonához. Ez az oldal ebben nyújt segítséget, a legnépszerűbb kategóriákat listázza ki, besorolja a posztereket kategóriákba, hogy könnyebb legyen a szűrés.

Méret szerint is talál pár csoportot fotótapétáinkat. Az ajtó méreten át az extra nagy 5-6-8-10 méteres fotótapétáig. De talál a hagyományos fektetett elrendezésű kép helyett állított formátumú képet is. Valamint különleges formára vágott, kőr, ovális, ablak, kulcslyuk formájú fotótapétát is.

Szeretettel üdvözöljük webáruházunkban, ahol klasszikus, modern, divatos és különleges tapétákat, posztereket egyaránt találhat. Híres művészek és fotósok népszerű poszterei, exkluzív márkák (Grandeco, Sintra, Marburg, BN, Ugepa, Erismann) saját tervezésű tapétái egyaránt megtalálhatók áruházunkban. Több száz tapétát, posztert készletről 1-2 munkanapon belül otthonába szállítunk, de a többi tapétára sem kell túl sokat várnia.

Leheljen életet a falaiba, adjon otthonának egyedi megjelenést, különleges hangulatot! Legyen olyan tapétája, amely tükrözi az Ön személyiségét és egyben illik a helyiség hangulatához! Inspirációkért kattintson a megfelelő kategóriára!

 

Milyen stílusú posztereket, tapétákat talál nálunk?

Posztereink kategóriánként vannak rendezve, hogy könnyen megtalálhassa azt, amit keres. Függetlenül attól, hogy hálószobához, nappalihoz, konyhához, fürdőszobához vagy gyerekszobához keres megfelelő fali dekorációt, egészen biztosan talál olyan stílusú posztert vagy tapétát, amely illik az adott helyiségbe. Emberek, állatok, virágok, tájak, városok, sport, zene, retro, gyerek- és ifjúsági poszterek, térképek és még sok más kategória közül választhat.

Gyors szállítást és biztonságos fizetési megoldásokat kínálunk, valamint pénzvisszafizetési garanciát is nyújtunk. Ha nem tetszik a megrendelt áru, 15 napon belül jelezze felénk, és mi kérdés nélkül visszavesszük vagy kicseréljük az adott terméket.

 

Hogyan vásárolhat áruházunkban?

Ha kíváncsi a vásárlóink által leginkább kedvelt vagy az általunk ajánlott termékekre, válasszon a Top termékek és a Termékajánló alatt megjelenő darabokból a képernyő bal oldalán. Ha konkrétan tudja, mit keres, akkor a képernyő jobb felső sarkában található keresés ikon melletti mezőben be tudja írni.

Ha megtalálta a kívánt terméket, a kosár ikonra kattintva beletesz a program 1 darabot a kosarába. A képernyőn megjelenik egy fül, hogy Tovább vásárolok, vagy Tovább a kosárhoz. Ha nem egy darabra szeretne rendelést leadni, akkor válassza a Tovább a kosárra opciót, ott a + gomb megnyomásával növelhető a mennyiség, vagy akár be is írhatja a kívánt számot.

Ha mindent beletett a kosarába, ami szükséges, nyomja meg a Tovább a megrendeléshez gombot. Ekkor felugrik egy ablak, amely a belépési adatait kéri. Itt lehetősége van akár regisztráció nélkül is vásárolni. Menjen végig a webáruházaknál szokásos módon a rendelési folyamaton, tehát adja meg a szállítási és fizetési módot, majd egyenlítse ki a kosár ellenértékét. Ha regisztrált vásárlóként viszi végig a megrendelési folyamatot, akkor minden sokkal egyszerűbb, hiszen a szállítási és számlázási címet csak a regisztrációkor kell megadnia.

Rólunk mondták