Erismann - Fashion for Walls 4


52termék 150
52termék 150

Guido Maria Kretschmer még saját magas színvonalát is felülmúlta új Fashion for Walls kollekciójával. A népszerű hamburgi sztárdizájner lenyűgöző új tapétamintákat mutat be, hogy otthonának csillogást és luxust kölcsönözzön. A kollekciónak nagyon illő alcíme van: Az otthonod – a luxus pillanata.

Összesen 54 kiváló minőségű, hővel domborított, nem szőtt tapéta kapható. Hat különböző téma, két sima textúra kíséretében kivételes selymes fényt és feltűnő fémes hatást biztosít. A negyedik Fashion for Walls kollekció fénypontja a PRISMA dizájn. Ez zseniális faleffektusokat hoz létre, amelyek a fénnyel játszva friss ragyogást és új dimenziót hoznak minden helyiségbe.

Nem kevésbé lenyűgöző a ZANZIBAR dizájn: a motívum úgy néz ki, mintha valami távoli világból való lenne, ahol egzotikus növények veszik fel a tenger mozgását, finoman csillogva a falon, hullámszerű megjelenéssel. A SPARKLING SEA hasonlóan magával ragadó dizájn, de erőteljes és dinamikus hatású. Szinte varázslatosan vonzák a szemünket az egymásba fonódó hullámok, amelyek élénk hatást keltenek a falon, és elegáns csillogást biztosítanak. A SHINE dizájn csodálatos virágos hatást kelt: a kidolgozottan egymásba fonódó levelek – amelyek egy elvarázsolt mesebeli erdőt idézhetnek a szélben fújó levelekkel, vagy akár egy földalatti világot – gyönyörűen keverednek a falon fémes ragyogással.

A LUMINA dizájn a merészségével tűnik ki: a geometrikus motívum extravagáns benyomást kelt, amely páratlan. A valóban visszafogott belsőépítészeti hatás eléréséhez sötét színösszeállítás is elérhető, amely szinte fekete. Az új Fashion for Walls termékcsalád utolsó motívuma a CHROMA. Itt Guido Maria Kretschmer ismét egy természetes témával játszik, amely a könyv minden trükkjét kihasználja. A választott árnyalattól függően a CHROMA nyírfa kérgét vagy valamilyen kihűlt lávát idézhet, amely saját, finoman omladozó útját kovácsolja.

Mint mindig, Guido Maria Kretschmer új dizájner kollekciója színben összehangolt, sima dizájnokkal egészül ki, amelyek elegáns fényt nyújtanak.

Rólunk mondták