Szűrés

Festés Számok szerint.

Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!

(45/2014 Korm. rendelet alapján)

Korrekt Webáruház

Korrekt Webáruház

TOP termékek

Hírek

2021.04.30 16:14

2021. május 01-től újból lehet személyes átvétellel leadni a rendelést.

Személyes átvétel Pécs Rigóderalja u. 32.-ben.

Munkanapokon, hétfőtől péntekig 9-16 ór között.

2020.12.11 19:19

Előrejelzések szerint 2020 december 18.-a után feladott csomagok nagy eséllyel nem érkeznek ki karácsonyig!

Karácsony előtti utolsó postázási nap 2020-12-22.-e lesz. 

2020 december 23-27 zárva tarunk, ügyfélszolgálat is szünetel. Ez idő alatt beérkezett rendelések 2020 december 28.-án kerülnek feldolgozásra.

Boldog Békés Vírusmentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-72/786-332

Tapéta

Ezen az oldalon kiemelt tapétáinkat találja, majd lejjebb görgetve megtekintheti több mint 900-féle tapétánkat. Itt nincs külön szűrési lehetőség, mivel a kiválasztott kategória határozza meg a szűrési lehetőségeket.

Kiemelt kategóriáink is változhatnak akcióink függvényében, például kifutó termékeink kiárusítása esetén, akciós és különleges tapétáink, valamint az általunk forgalmazott márkák szerint viszont mindig tud szűrni. A tapétaválasztáshoz részletes információkat talál az oldal alján.

Válogasson tapéta kínálatunkból! Folyamatos és folyton változó akciós kínálatunkból! Óriási, több ezres tapéta raktárkészletből, ami pár nap alatt önnél lehet.

Tovább

Tapétáinkat 2008 óta forgalmazzuk a világhálón, előtte hagyományos kiskereskedelmi formában értékesítettünk. 40 évnyi szakmai tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni Önnek, hogy megtalálja webáruházunkban az igényeinek legjobban megfelelő tapétát. 

 

A tapétaválasztás döntési pontjai

A tapétaválasztás korántsem könnyű feladat, sok döntést kell meghoznunk, hogy egyáltalán meg tudjuk fogalmazni, milyen tapétát is keresünk.

 

  • Cél meghatározása

 

A cél világos megfogalmazása nagyon fontos, nem mindegy, hogy az egész lakást, egy helyiséget vagy például csak egy falrészletet kell kitapétázni.

 

  • Hellyel kapcsolatos döntések

 

Szükséges annak meghatározása, hová fog kerülni a tapéta, mennyire lesz kitéve nedvességnek, párának, szennyeződésnek. A fürdőszobába vagy konyhába például nedvességtűrő, lemosható tapéta kell, de ahol kisebb gyermek van a háznál, ott a gyerkőc közlekedési útvonalába eső összes tapéta esetén szükség lehet a lemoshatóságra. 

 

  • Mennyiség kiszámítása

 

Határozza meg négyzetméterben a szükséges mennyiséget. Legyen óvatos a nyílászárók felületének levonásával, mivel az illesztések miatt több tapétára lehet szükség. Amikor majd eljut a konkrét tapéta kiválasztásáig, ott fogja látni a pontos méreteket és az illesztési veszteségeket, ezek alapján tudja majd kiszámítani a rendelendő tekercsek számát.

  • Költségkeret rögzítése

 

Gondolja át, mekkora az a maximális összeg, amit tapétavásárlásra tud fordítani.

 

  • Stílusigények megfogalmazása

 

Álmodja meg, milyen hangulatú legyen a helyiség, ehhez milyen stílusú berendezési tárgyak és tapéta illik.

 

  • Keresés

 

A fentiek alapján körvonalazódik egy igény, például 100 négyzetméter virágos lemosható tapétára van szükség, amely nem kerül többe, mint 2000 forint/négyzetméter. Először nézzen szét az akciós termékek között, hátha talál a paramétereknek megfelelőt, vagy akár a különleges tapéták között, hiszen a lemosható tapéták általában ott vannak, vagy az egyes gyártók katalógusaiban. A kategórián belül már lehetősége lesz szűrni, hogy csak a raktáron lévő termékek érdeklik-e, továbbá beállíthatja a maximális árat. 

 

  • Kiválasztás

 

Rákattintva egy konkrét termékre, látni fogja a méreteket, ebből tudja majd kiszámítani, hogy hány tekercsre lesz szükség. Mindig rendeljen legalább 1 tekerccsel többet, mint amennyi a számítások alapján kijött. A tapéta képe alatt látni fogja a várható szállítási időt, az árat, és beállíthatja a mennyiséget, melyet a “Kosárba” nyomógombbal bele is tehet a kosarába. Kicsit lejjebb görgetve az ajánlásoknál meg fogja találni az adott tapétához választható ragasztókat. Ezeket is néhány kattintással a kosarába teheti.

 

  • Rendelés és fizetés

 

Ha befejezte a termékek kiválasztását, a jobb felső sarokban találja a kosár ikont, mellette láthatja, hogy eddig hány terméket tett bele. Itt még változtathat a mennyiségeken, vagy akár törölhet is tételeket. Ha minden rendben, nyomja meg a “Tovább a megrendelésre” gombot, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Tovább