Absztrakt

A geometriai formák és minták nagyon népszerűek manapság a díszítésben. Választhat például egy kisebb mintát, és ennek ismétlésével díszítheti a falat, vagy használhat egyetlen hatalmas mintát, amely uralni fogja az adott felületet és vonzza a tekintetet. Az absztrakt, geometrikus motívumok modern, eredeti stílust adnak a helyiségnek.

Az “Absztrakt” a “Fotótapéta, Poszter” kategória egyik alkategóriája, ezért ezen az oldalon a modern, absztrakt mintájú posztereket gyűjtöttük össze. Az oldal alján további tippeket adunk az absztrakt dekoráció kialakításához.


212termék 150
Raktáron: 3 db
Kiszállítási idő:
Készletről azonnal, 1-2 munkanap alatt
Ajándék:
Tapétaragasztó /A felrakáshoz szükséges típusú és mennyiségű/
Tervezett kiszállítási nap:
2024.06.19
37 880 Ft
Egységár: 37 880 Ft/db
Mennyiségi akció! Többet olcsóbban!
Rendelési idő:
Rendelésre hozatjuk, 10-15 munkanap alatt ér önhöz
Ajándék:
Tapétaragasztó /A felrakáshoz szükséges típusú és mennyiségű/
25 500 Ft
Egységár: 25 500 Ft/egész
212termék 150

Tippek az absztrakt művészettel való díszítéshez

Az absztrakt művészet a hangulatok végtelen sokféleségét fejezheti ki, finoman belesimul a háttérbe, vagy merész színű és mintázatú szobát alakít ki. Absztrakt mintákat tehát lehet alkalmazni függetlenül attól, hogy a helyiség stílusa hagyományos, modern, rusztikus, vagy valahol ezek között van, gyönyörűen beépítheti az absztrakt nyomatokat, posztereket és festményeket a dekorációjába. Nézzünk erre néhány példát: 

 

  • Hozzon létre egy színes fókuszpontot

 

Az absztrakt művészet tökéletes választás, ha egy szoba színes, nagy méretű képet igényel. Az elvont minta nem fogja uralni a szoba egészét, de a szemet gyönyörködtető kompozíció - akár geometrikus, akár festői - segít a mozgás és a mélység térbeli megteremtésében. 

 

  • Bátran a fekete-fehérrel

 

Ha úgy szeretné díszíteni a teret, hogy már nem akar több színt belevinni, akkor egy fekete-fehér absztrakt alkotás szinte biztosan beválik. A választásnál gondoljon arra, hogy milyen energiát szeretne létrehozni a szobában: egy monolitikus alkotás szilárdságot és megalapozottságot tükröz; egy elvontabb alkotás lendületes energiát ad hozzá; egy kecses vonalvezetés romantikát kölcsönöz.

 

  • Párosan szép az élet

 

Egyszerű trükk arra, hogy szinte minden absztrakt mű illeszkedjen az otthon dekorációjába, ha választ neki egy társat. Akár egymás mellé, akár egymás alá függesztve, akár egy ajtót vagy bútort szegélyezve, egy absztrakt mű kiegyensúlyozott hatást fog kelteni, ha párban van. A legfontosabb az, hogy a méret és a keret egységes legyen, így a műalkotások összetartozó kompozícióként jelennek meg, még akkor is, ha a kompozíciók színe és formája változó.

 

  • Használjon komplementer színeket

 

Az absztrakt művészetnek nem mindig kell hivalkodónak lennie. Válasszon olyan alkotást, amely finoman (és gyönyörűen) belesimul a szoba többi dekorációjába, ragaszkodjon a térben már meglévő színekhez. Választhat egy absztrakt festményt, amelynek alapszíne megfelel a falainak, vagy olyat, amely visszhangozza a kanapé kárpitjának árnyalatát. Akárhogy is, a műalkotás élessége biztosítja, hogy a megjelenés modern legyen.

 

  • Alakítson ki galériát

 

Az absztrakt műalkotások jól keverhetők más műfajokkal, a hagyományos tájaktól a portrékon át az ábrás nyomatokig, ezért ne habozzon beépíteni őket egy új vagy meglévő galériafalba. Néhány tipp: Tartsa be a korlátozott színpalettát; a keretezési színek és anyagok hasonlóak legyenek; és tegye érdekessé a teret a méretek vegyítésével. 

 

  • Állítsa szembe a modernt a hagyományossal

 

Semmi sem indítja el az absztrakt művészet avantgárd szépségét, mint dekoratív ellentéte. Bonyolult faragás, klasszikus mahagóni bútorok, kristályokkal díszített világítás és porcelán kiegészítők: az ilyen darabok tökéletes harmóniában lehetnek a merész geometriai nyomatokkal és absztrakt festményekkel. 

Válogasson kedvére webáruházunkban az absztrakt alkotások között!

Rólunk mondták