Raktár kisöprés miatt több termékünk 50-60-70% engedménnyel elvihető!

Épületek, Építmények

Épületek

Szeretne minden nap kedvenc épületében gyönyörködni? El tudná képzelni a Big Bent, az Eiffel tornyot, a piramisokat, a Golden Gate hidat, a Sacre Coeur-t, a Moulin Rouge-t vagy a Tower Bridge-et a nappalijában? Ezeket az építészeti remekműveket mindenki csodálja, és egy nappali vagy iroda falán is jól mutatnak.

Ezen az oldalon több mint 200 olyan fotóposztert talál, amelyen épület vagy építmény szerepel. Ha nincs kedvenc épülete, akkor az oldal alján talál segítséget a megfelelő fotóposzter kiválasztásához.


324termék 150
324termék 150

Webáruházunkban stílus szerint is választhat fotóposztert vagy tapétát. Öntapadós tapétáink és posztereink előnye, hogy szakember nélkül felrakhatók, és ha megunja, könnyen el is távolíthatók a fal sérülése nélkül. Másik előny, hogy hatalmas a választék mind stílusban, mind színben, melyek közül csak egy alkategória az épületek, építmények csoport, több más alkategória közül is választhat. Posztertapétáink általában több méretben kaphatók.

 

Az épületek kiválasztása 

Posztertapétával általában egy falat szoktak borítani. Ez a fal hangsúlyosabb lesz a többinél, tehát célszerű azt a falat választani, amely az ajtóval szemközt van, mivel így belépés után egyből a kép látványa ragadja meg a látogató figyelmét. Ha a többi fal színes, akkor a fal színéhez posztert kell választanunk. A fotóposzter kiválasztásánál figyelembe kell venni még a helyiség stílusát és a többi berendezési tárgyat is. Egy keleties stílusban berendezett nappaliban elég érdekesen festene például a Golden Gate híd, de a piramisok jól beleillenek az összképbe. Fordított esetben a futurisztikusan berendezett helyiségbe nem illik a Pantheon vagy egy gondolás tapéta, míg egy modern nagyvárosi épület igen.

A weblap bal oldalán találja a szűrési lehetőségeket, azonban felhívjuk figyelmét arra, hogy a szűrők nem az épületek, építmények alkategórián belül szűkítik a találatokat, hanem a teljes kínálatra vonatkoznak. Posztertapétáknál nagyon hasznos például a nagyság és a méret szerinti szűrő, mert így eleve ki tudja zárni azokat a tapétaposztereket, amelyeknek a mérete nem megfelelő.

Amennyiben sikerült megtalálni a kívánt posztertapétát, a megvásárláshoz egyszerűen kattintson a kép alatti kosár ikonra, és kövesse a képernyőn megjelenő instrukciókat. Webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat, és ha meggondolta magát, 15 napon belül kérdés nélkül visszavesszük a megvásárolt terméket.

 

Hogyan tegye fel az öntapadós posztertapétát?

Az öntapadós poszterhez ragasztó nem fog kelleni, viszont szüksége lesz simítólapra, mérőszalagra, ceruzára, vonalzóra és ollóra. 

 1. Tervezze meg a poszter helyét.
 2. Mérje meg a felületet.
 3. Válassza ki a megfelelő méretű és stílusú tapétát.
 4. Alaposan tisztítsa meg, portalanítsa a felületet.
 5. Ha nem egész falat beborító posztert választott, jelölje ki a poszter helyét, húzzon ceruzával egy segédvonalat.
 6. Terítse ki a földön a posztertapéta minden részét, hogy az esetleges színeltérések, nyomtatási hibák még felrakás előtt kiderüljenek.
 7. Húzza le a hordozópapír egy részét a soron következő részről.
 8. Tegye fel az adott részt a falra, figyeljen nagyon az illesztésekre.
 9. Fokozatosan távolítsa el a hordozópapírt.
 10. Simítsa ki a posztert a simítólappal, ügyeljen arra, hogy az összes buborékot eltávolítsa.
 11. Ismételje a 7-10. lépéseket, míg az utolsó rész is a helyére nem kerül.
 12. Élvezze a fotóposzter által nyújtott látványt.
Rólunk mondták