Raktár kisöprés miatt több termékünk 50-60-70% engedménnyel elvihető!

Graffiti

A graffiti egy különleges művészet, meghökkentő, extravagáns, de művészet, nem csak lázadás. Utcai művészetként indult, és ha nem illegálisan kerül fel például vagonokra, házak falaira, akkor dicséretet érdemel ez a sokszínű alkotásokról híres művészeti ág. Ma már nem kizárólag az utcán találkozhatunk graffitivel, a saját lakásunkban is díszíthetjük ebben a stílusban a falakat.

A graffiti stílusú poszterek külön alkategóriát képeznek a Fotótapéta, Poszter kategória alatt, mivel ez a stílus nehezen sorolható be más stílusok alá.


65termék 150
65termék 150

A graffiti tapéta az egyik legjobb lehetőség a modern és kihívásokkal teli környezet kialakítására. Ez a stílus jól integrálható a modern terekbe, azonnal egyedi hangulatot teremt, könnyen alkalmazható akár élete végéig. Ezen az oldalon több mint 100 graffitis tapétaposztert talál. 

 

Tippek a graffiti kiválasztásához

Először válassza ki a kedvenc dizájnt, majd határozza meg, hová fog kerülni. Mérje meg a felület szélességét és hosszát, és a méréseknek megfelelően válassza ki, majd rendelje meg a graffiti tapétát.

Ez a művészeti stílus bizonyos mértékig az Ön igényeinek és ízlésének megfelelően alakítható, választhatja a legszínesebb dizájnt, klasszikus tipográfiai részletekkel megrakva, vagy választhat józanabb, szolidabb graffitiket is. Ha úgy tetszik, integrálhat rajzokat, apró vagy nagy részleteket, csak a képzelete szab határt.

A graffiti poszter sokkal olcsóbb, mint közvetlenül a kívánt területre festéket szórni, és bármikor eltávolíthatja anélkül, hogy kárt okozna. Bár sokan a graffiti képek mellett döntenek az üzletek, éttermek vagy stúdiók dekorációjánál, az a jó, hogy ezt a stílust otthon is lehet használni.

  • Színválasztás

Ha nagyon tetszik Önnek a városi művészet, de még habozik integrálni a terébe, választhat egy szolidabb színű graffiti posztert.

Például, ha szobája falai fehérek, válasszon szürke vagy fekete alapon graffitit. Használja ki a semleges színek előnyeit, amelyek nem teremtenek zavaró környezetet. A paletta széles, például a földszínek, szürkék, barnák, világoskék-szürkék jó választásnak bizonyulhatnak.

 

  • Gondoljon rá egy nagy képként

A graffiti posztertapéta felrakásának másik alternatívája, ha egy nagy képként ragasztja fel. Űzze el félelmeit, és válasszon egyszínű, de intenzív színű posztertapétát; adjon hozzá tipográfiákat vagy rajzokat. Ha „festményként” használja a graffitit, akkor a fal szélei közötti távolság lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, mennyire domináljon az alkotás. Ezzel a stratégiával eléri, hogy előtérbe kerüljön, anélkül, hogy félelmetes lenne.

 

  • Teljes falas megoldások

Ha graffiti tapétát használ az egész falon, válasszon egy színes dizájnt, és hagyja, hogy kiemelkedjen. A szoba többi elemét egy semleges tónusú minimalista koncepció jegyében válassza ki, hogy ne legyen vizuálisan megterhelő vagy nyomasztó a tér. Ez lehetővé teszi, hogy elkerülje a bútorok és a graffiti közötti versenyt.

 

  • Képregény stílus

Egy másik lehetőség graffiti elhelyezésére a képregénytípus. Ilyenkor ismételje vagy kombinálja a graffitiket, amelyek akár egy összefüggő történetet alkotnak.

 

A poszter megrendelése

A képernyő bal oldalsávjában különféle szűrési lehetőségeket talál, amelyekkel szűkítheti a találati listát, ilyenek a rendelkezésre állás, az alapanyag, a stílus, a nagyság és a méret. A rendelési folyamatot a termék kosárba rakásával indíthatja el, majd néhány adat megadásával és a termék kifizetésével egyszerűen le is zárhatja.

Rólunk mondták