Raktáron lévő poszterek kiárusítása! Oriási engedménnyel Készletről!

Háttérminták

Háttérminták

Amikor tapétát vagy fotóposztert választ, többféle megoldás kínálkozik. Dönthet egyszínű fal mellett, választhat egy kedvelt képet, illetve fotót, vagy díszítheti a helyiséget egy mintás tapétával. Ezen az oldalon a mintás tapétákat és fotótapétákat gyűjtöttük össze, és az oldal alján segítséget talál a háttérminták kiválasztásához is. A megfelelő színű, stílusú és méretű minták alkalmazásával teljesen egyedi hatásokat érhet el, és fantasztikus belső tereket alakíthat ki.

A mintákat a keresés gyorsítása érdekében négy kategóriába soroltuk: barokk, geometrikus, virág és egyéb.

Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében.

Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

Mintás vagy sima tapétát válasszon?

Ha a helyiség dekorációjában különböző mintákat használ, akkor sem kell feltétlenül egyszínű tapétát választania. A legfontosabb a megfelelő színek és mintaméret kiválasztása. Ha mintás függönyök és kárpitok vannak, akkor tónusban és mintában hozzá illő vagy texturált tapéta lesz a jó megoldás. Ha mintás tapétát választ, akkor a minta lehet akár kisebb, akár nagyobb a drapéria vagy kárpit mintájánál. A sima tapéta jó választás lehet az erősen mintázott dekorációhoz.

 

Mekkora legyen a háttérminta mérete?

Téves elképzelés, hogy a tapéta mintájának meg kell egyeznie a többi dekoráció mintaméreteivel, például kis minták kis helyiségekhez és nagy minták nagy helyiségekhez. Ez is járható út, de túl szokványos. Egy kis fürdőszobában a nagy minta drámai hatást kelthet. 

A minta mérete miatt a helyiség nagyobbnak vagy kisebbnek tűnhet. Vizuálisan csökkentheti a nagy szoba méretét egy sötét, nagy méretű háttérmintával. A minta és a színkontraszt olyan optikai illúziót adhat, hogy a falak közelebb vagy távolabb vannak egymástól. Egy kis mintájú tapéta hatására egy kis szoba nagyobbnak vagy egy nagy szoba még nagyobbnak tűnhet.

Vízszintes csíkok hatására a fal szélesebbnek tűnik, míg a függőleges csíkok a magasság illúzióját adják. Választhat széles, keskeny vagy akár szabálytalan csíkozású mintát.

 

Néhány példa a mintaválasztásra

A tapéta stílusának meg kell felelnie a többi dekoráció stílusának és a tér többi elemének: 

  • Hivatalos: A formális belső tér előnyeit hangsúlyozhatjuk különböző elegáns mintákkal vagy textúrákkal.
  • Alkalmi: Dekorációját különböző mintákkal javíthatja, például virágos vagy texturált háttérrel.
  • Viktoriánus: A barokk minták tökéletesen illenek ehhez a korabeli stílushoz.
  • Modern: Válasszon geometriai vagy absztrakt mintát a modernebb dekorációhoz.
  • Elegáns nappali: Válasszon fakó, matt színű hátteret, fémes virágmintával.
  • Loft lakás: A hullámos, fémhatású minták hatásosak lehetnek.
  • Rusztikus: Természetes anyagminták illenek a legjobban ehhez a stílushoz.

 

Hogyan kereshet mintát a webáruházban?

Webáruházunkban több mint 600-féle mintát talál. A találatok számát szűkíteni lehet, ha kiválasztja a megfelelő kategóriát: barokk, geometrikus, virág és egyéb. A kategória kiválasztása után további szűrési lehetőséget talál majd a bal oldali sávban: például méret, stílus, szállítási idő és típus. A legkedveltebb mintákat úgy teheti a lista elejére, ha a népszerűség szerinti sorrendet választja.

A kép alatti szövegre kattintva további információkat talál a termékről, például méret, ár és szállítási lehetőségek tekintetében. Ha sikerült kiválasztania a megfelelő mintát, tegye a megfelelő mennyiséget a kosárba, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat! Ha bármilyen okból meggondolja magát, 15 napon belül kérdés nélkül visszavesszük a megvásárolt terméket.

Rólunk mondták