Keretre feszített számfestők 5.990 Ft-tól karácsonyi akcióban már csak ennyi ideig:

Natural (kő, fa, tégla, bőr) poszterek

Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki 3D falpanel kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében. Ha maradna az egyszerűbb megoldásoknál, keretezett képeink biztosan nem okoznak majd csalódást! Viszont az év slágere a számfestő! Ugye Ön is hallott már róla? A festés számok szerint egy egyszerű, de nagyszerű időtöltés, mellyel kézügyesség nélkül a legnagyobb festőket megszégyenítő alkotásokat készíthet.

Natural poszterek. Vlies poszterek, papír poszterek és öntapadós poszterek. Ajtó poszterek, kis poszterektől az egész fal méretű poszterek. Téglafal poszterek. Fa poszterek. Márvány mintás poszterek. Fal poszterek. Fatörzsek poszter.  Kőfal poszterek. Deszkás poszterek. Deszkafal poszterek. Farönkös poszterek.

Rólunk mondták