Városok

Városok

Szeretne minden egyes nap kedvenc városában sétálni? Szívesen látná az Eiffel tornyot, a Big Bent, a Sóhajok hídját vagy a Golden Gate Bridge-et a nappalijában? Párizs, London, New York, Róma ikonikus épületeit, városrészeit ábrázoló fotóposzterek méltó díszei lehetnek otthonának. Élvezze a csodálatos látképet nap mint nap!

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a világ nevezetes városait ábrázoló posztereinket. Az oldal alján pedig az elhelyezésükkel és a megvásárlásukkal kapcsolatos tippjeinket olvashatja.

Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében.

Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

Városképek kiválasztása és elhelyezése

A városképek általában teljes falat beborító fotóposzterek, ezért nem helyezhetők el bárhová. Leginkább a nappali, a hálószoba vagy egy iroda a legalkalmasabb hely ennek a dekorációnak. Nagyon fontos, hogy a posztertapéta legyen összhangban a helyiség többi dekorációjával. Egy ilyen gyönyörű fotóposzter biztosan magára vonja a figyelmet, ezért nappaliban és irodában általában a bejárattal szemben érdemes elhelyezni, hálószobában pedig az ággyal szemközti, esetleg az ágy mögötti falon, ha azt a hatást szeretné kelteni, mintha az ágya az adott helyen lenne. 

Léteznek ajtóra helyezhető és kisebb méretű változatok is, de lássuk be, ez a fajta dekoráció a teljes falat beborítva érvényesül a legjobban.

Ezen az oldalon néhány város - New York, Róma, London, Berlin, Párizs, Velence, Chicago, San Francisco és Sidney - képeit kiemelt kategóriaként is megtalálja, a többi város pedig az Egyéb kategória alatt található. Ha nem szeretne a városok szerint szűkíteni, akkor végiglapozhatja az összes, ebbe a kategóriába tartozó posztert. Több mint 500 város témájú posztertapétát talál webáruházunkban. A városkategória csak egyike a stílus szerinti tematikus oldalainknak.

Az alkategóriára kattintva további szűrési lehetőségek nyílnak meg Ön előtt a weblap bal oldalán: méret, szállítási opciók, alapanyag és típus. A kiválasztott poszter alatti feliratra kattintva a termékoldal nyílik meg, ahol látni fogja a konkrét méreteket és szállítási információkat.

 

A fotóposzter felhelyezése

Fotóposztereink között talál öntapadós termékeket és tapétaragasztóval felhelyezhető változatokat is, ezekhez általában ingyen adjuk a hozzávaló szükséges mennyiségű ragasztót.

Felhelyezés előtt terítse ki a részeket a padlón, hogy a tapéta bármely esetleges hibája még felrakás előtt kiderüljön. Ne felejtse el, hogy a nálunk vásárolt termékeket 15 napon belül kérdés nélkül visszavesszük.

A lépések a következők:

  1. Tisztítsa meg a falfelületet.
  2. Vízmérték és vonalzó segítségével jelölje ki a falon a tapéta helyét.
  3. Nem öntapadós termék esetén a ragasztót vigye fel a fal felületére, amely egy tapéta első csíkjának van szentelve. 
  4. Tegye fel az első csíkot. Helyezze a csík felső részét a megfelelő helyre és a megfelelő magasságban, majd finoman bontsa ki a csíkot, ragassza fel a teljes hosszúságban.
  5. Ellenőrizze, hogy az első csík megfelelően helyezkedik-e el a kijelölt vonalak mentén. Ha nem, akkor óvatosan csúsztassa a csíkot a megfelelő helyzetbe.
  6. Óvatosan simítsa át a tapéta felületét, eltávolítva az egyenlőtlenségeket és a légbuborékokat. 
  7. Ismételje meg ezeket a lépéseket a tapéta következő csíkjaival, ügyeljen az illesztésre.
  8. A felesleges ragasztót puha, nedvesített szivaccsal vagy ruhával lehet eltávolítani. Törölje szárazra a tapéta felületét.
  9. Ha befejezte a ragasztást és a simítást, vágja le a tapéta összes felesleges részét.
  10. Gyönyörködjön új dekorációjában.
Rólunk mondták