Raktár kisöprés miatt több termékünk 50-60-70% engedménnyel elvihető!

Városok

Városok

Szeretne minden egyes nap kedvenc városában sétálni? Szívesen látná az Eiffel tornyot, a Big Bent, a Sóhajok hídját vagy a Golden Gate Bridge-et a nappalijában? Párizs, London, New York, Róma ikonikus épületeit, városrészeit ábrázoló fotóposzterek méltó díszei lehetnek otthonának. Élvezze a csodálatos látképet nap mint nap!

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a világ nevezetes városait ábrázoló posztereinket. Az oldal alján pedig az elhelyezésükkel és a megvásárlásukkal kapcsolatos tippjeinket olvashatja.

Városképek kiválasztása és elhelyezése

A városképek általában teljes falat beborító fotóposzterek, ezért nem helyezhetők el bárhová. Leginkább a nappali, a hálószoba vagy egy iroda a legalkalmasabb hely ennek a dekorációnak. Nagyon fontos, hogy a posztertapéta legyen összhangban a helyiség többi dekorációjával. Egy ilyen gyönyörű fotóposzter biztosan magára vonja a figyelmet, ezért nappaliban és irodában általában a bejárattal szemben érdemes elhelyezni, hálószobában pedig az ággyal szemközti, esetleg az ágy mögötti falon, ha azt a hatást szeretné kelteni, mintha az ágya az adott helyen lenne. 

Léteznek ajtóra helyezhető és kisebb méretű változatok is, de lássuk be, ez a fajta dekoráció a teljes falat beborítva érvényesül a legjobban.

Ezen az oldalon néhány város - New York, Róma, London, Berlin, Párizs, Velence, Chicago, San Francisco és Sidney - képeit kiemelt kategóriaként is megtalálja, a többi város pedig az Egyéb kategória alatt található. Ha nem szeretne a városok szerint szűkíteni, akkor végiglapozhatja az összes, ebbe a kategóriába tartozó posztert. Több mint 500 város témájú posztertapétát talál webáruházunkban. A városkategória csak egyike a stílus szerinti tematikus oldalainknak.

Az alkategóriára kattintva további szűrési lehetőségek nyílnak meg Ön előtt a weblap bal oldalán: méret, szállítási opciók, alapanyag és típus. A kiválasztott poszter alatti feliratra kattintva a termékoldal nyílik meg, ahol látni fogja a konkrét méreteket és szállítási információkat.

 

A fotóposzter felhelyezése

Fotóposztereink között talál öntapadós termékeket és tapétaragasztóval felhelyezhető változatokat is, ezekhez általában ingyen adjuk a hozzávaló szükséges mennyiségű ragasztót.

Felhelyezés előtt terítse ki a részeket a padlón, hogy a tapéta bármely esetleges hibája még felrakás előtt kiderüljön. Ne felejtse el, hogy a nálunk vásárolt termékeket 15 napon belül kérdés nélkül visszavesszük.

A lépések a következők:

  1. Tisztítsa meg a falfelületet.
  2. Vízmérték és vonalzó segítségével jelölje ki a falon a tapéta helyét.
  3. Nem öntapadós termék esetén a ragasztót vigye fel a fal felületére, amely egy tapéta első csíkjának van szentelve. 
  4. Tegye fel az első csíkot. Helyezze a csík felső részét a megfelelő helyre és a megfelelő magasságban, majd finoman bontsa ki a csíkot, ragassza fel a teljes hosszúságban.
  5. Ellenőrizze, hogy az első csík megfelelően helyezkedik-e el a kijelölt vonalak mentén. Ha nem, akkor óvatosan csúsztassa a csíkot a megfelelő helyzetbe.
  6. Óvatosan simítsa át a tapéta felületét, eltávolítva az egyenlőtlenségeket és a légbuborékokat. 
  7. Ismételje meg ezeket a lépéseket a tapéta következő csíkjaival, ügyeljen az illesztésre.
  8. A felesleges ragasztót puha, nedvesített szivaccsal vagy ruhával lehet eltávolítani. Törölje szárazra a tapéta felületét.
  9. Ha befejezte a ragasztást és a simítást, vágja le a tapéta összes felesleges részét.
  10. Gyönyörködjön új dekorációjában.
Rólunk mondták