Virágok

Virágok

Bárhogyan is változnak a lakásdekorációs trendek, a virágok sohasem mennek ki a divatból. Ezen az oldalon összegyűjtöttük az összes virágmintás tapétánkat, melyekből kiemeltünk néhány jellegzetes virágot alkategóriaként: pipacs, levendula, rózsa, tulipán, cseresznyevirág, rét, kert, liliom, orchidea, napraforgó, pitypang, bambusz, magnólia, a többit pedig betettük az Egyéb csoportba.

Lejjebb görgetve az oldalon további hasznos tanácsokat talál virágmintás tapétáink alkalmazásával és kiválasztásával kapcsolatban. A Virágok egy a tematikus aloldalaink közül.

Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében.

Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

Számos népnek vannak jellegzetes virágai, amelyek a dekorációs tárgyakon is megjelennek, így az ilyen mintájú tapéták harmóniában lesznek a dekorációval. Nézzünk erre néhány példát:

  • Cseresznyevirágos tapéta - japán vázák, lámpák
  • Anjou liliomos tapéta - antik bútorok
  • Pipacsos vagy tulipános tapéta - vintage vagy rusztikus berendezés
  • Levendulás tapéta - levendulás berendezési tárgyak
  • Bambuszos tapéta - zen stílusú berendezési tárgyak

 

Virágmintás tapéták alkalmazása

A virágminták sok ember lelkére vannak jó hatással, gyönyörködtetik meg nap mint nap szemlélőiket. De vannak íratlan szabályok, amelyeket érdemes megfontolni virágmintás tapéta vásárlásakor, hogy ne essünk túlzásba a virágok hangsúlyozásával. A túl sok virág azt az érzetet keltheti, mintha virágboltban lennénk és nem egy lakásban. A nagyon nagy és hangsúlyos mintáknál érdemes megfontolni, hogy csak egy falat borítunk ilyen tapétával, a többi falhoz visszafogottabb dizájnt választunk.

A nagyon színes és harsány virágmintás tapétához válasszunk kevésbé hivalkodó, halványabb, akár egyszínű bútorokat, dekorációkat. Ha a tapéta is és a bútorszövetek is virágmintásak, akkor a minták passzoljanak egymáshoz, de a mintaméretekkel lehet játszani kicsit. Az apró minták sokszor messziről nem is látszanak, ha nem rikító a minták színe, elég jól beilleszthetők a dekorációba.

A rétet ábrázoló tapétákhoz a mezei virágos, a kert alkategóriába sorolt tapétákhoz pedig a kerti virágos dekorációk illenek jobban, például vázában, kaspóban vagy képen.

 

További ötletek:

  • A fehér mennyezet helyett dönthetünk úgy, hogy egy szolid, halványabb, egyszínű, virágmintás tapétát teszünk a mennyezetre. 
  • A hálószoba ágy mögötti falát dekorálhatjuk virágos rét mintájú tapétával, mintha az ágyunk a rét közepén lenne.
  • A levendulás és bambuszos tapéták mellé alkalmazhatunk hangulatvilágítást, gyertyákat, füstölőket, természetes kavicsokat vagy bármilyen más, nyugalmat árasztó dekorációt.
  • Sok pitypangos tapétát lehet akár modern nappaliban is alkalmazni, mivel futurisztikus hatású a tapéta.

 

A tapéta kiválasztása

Az oldalon választhatunk az alkategóriák közül, vagy akár végig is lapozhatjuk a közel 100 virágmintás tapétát. Az alkategóriára kattintva további szűkítési lehetőségeket adhatunk meg a képernyő bal oldalán, mely az adott alkategóriától függ, de általában alapanyagra, stílusra, méretre és szállítási határidőre mindig lehet szűrni. A megjelenített listában bármelyik kép alatti feliratra klikkelve nyitható meg a termék oldala, ahol az adott cikkről részletesebb információkat talál, például választható méretek, szállítási információk, alapanyag tekintetében. Ha bármelyik megtetszik, csak nyomja meg a termék alatti vagy a termék oldalán a részletes leírás feletti kosár gombot, és kövesse a megjelenő útbaigazítást!

Rólunk mondták