Gyerek-ifjusági poszterek

Gyerek- és ifjúsági poszterek

Szeretne egy csodálatos mesevilágot varázsolni gyermeke szobájába? Rengeteg a lehetőség, hogy gyerekei életterét szebbé, praktikusabbá tegye azzal a céllal, hogy a csemeték szeressék a szobájukat, biztonságban tudhassa őket. A gyerekszoba bútorzata, dekorációja, funkcionális és biztonsági elemei kulcsfontosságú tényezők ebben a küldetésben. Ezen az oldalon a gyermek- és ifjúsági posztereket gyűjtöttük össze Önnek, ahol több mint 900-féle poszterből és fotótapétából válogathat. A lista alatt pedig további tippeket adunk a gyerekszoba dekorációjával kapcsolatban. 


318termék 150
318termék 150

A gyerek- és ifjúsági poszterek és tapéták kiválasztásának módja

A poszter az egyik legpraktikusabb eszköz a gyerekszoba díszítéséhez. A gyerekmintás tapéta is jó, de kicsit bonyolultabb használni. Az ajtó méretűtől az egész falas változatig sokféle poszter és fotótapéta kapható üzletünkben, tehát akár kisebb felületet is be tudunk vele fedni. Öntapadós posztereink könnyen felrakhatóak, nem igényelnek szaktudást, és eltávolításuk is ugyanolyan egyszerű, ezért ha a gyerkőc megunja, le lehet cserélni. Ha kisebb költségkeretből kell a dekorációt megoldani, válasszon gyerekmintás bordűrt vagy falmatricát.

Az oldal bal oldali sávjában nagyon hasznos szűrőket talál. A legfontosabbak ezek közül a méret és az alapanyag szerinti szűrési lehetőség, valamint ha fontos Önnek az extra gyors szállítás, akkor szállítási határidő szerint is szűkítheti a találatokat.

A találatok alapértelmezetten népszerűség szerint vannak rendezve, tehát a legkedveltebb posztereket találja elöl. Újdonságainkat a “Felvitel szerint (legutolsó az első)” sorrend kiválasztásával tudja a találati lista elejére helyezni. 

Bármelyik kép alatti szövegre kattintva a termékoldal jelenik meg, ahol látni fogja az elérhető méreteket, alapanyagokat, a részletes termék- és szállítási információkat. Kattintson a kosár ikonra a rendeléshez, és adja meg a kért információkat! A rendeléshez regisztráció sem szükséges.

Gondoljon saját magára is, nézzen szét más stílusú tapétáink között!

 

Mire kell odafigyelni a gyerekszoba dekorációjánál?

Íme néhány tipp, amely segíthet a dekoráció összeállításában:

  • Feleljen meg a gyermek életkorának - A gyermekkor több szakaszra bontható, és ami az egyik szakaszban még megfelelő dizájn és elrendezés, az egy későbbi szakaszban már nem biztos, hogy praktikus. 

  • Legyen praktikus, ugyanakkor szerethető - Talán ez a legnehezebb feladat a gyerekszoba tervezésénél, egyensúlyt teremteni a funkcionális és dizájnszempontok között.

  • Legyen egyszerű - A dekorációt és a bútorozást ne vigyük túlzásba. Hagyjunk nagy játékteret az apróságnak. 

  • Legyen biztonságos - Az esztétikai szempontok mellett ügyeljen a gyermek és a tárgyak biztonságára a dekoráció és az alapanyag kiválasztásánál. 

  • Tartsa fókuszban a játékot - A gyermek imádnak játszani, ezért ha gyermeknek is tetsző játékbirodalmat szeretne a szobába varázsolni, tegyen a szobába a gyermek életkorának megfelelő sporszereket, játékkonyhát, kisvasutat, babaházat, rajztáblát. 

  • Legyen sokszínű - A gyerekek imádják az életvidám színeket, azonban színbeli ízlésük is változhat idővel.

  • Legyen harmonikus - A tapéta, drapériák, szőnyegek, ágyneműk legyenek puha anyagból, és harmonizáljanak a többi dekorációval.

 

Rólunk mondták