Szűrés

Termék státusza
Anyaga
Minta, stílus
Színe

Festés Számok szerint.

Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!

(45/2014 Korm. rendelet alapján)

Korrekt Webáruház

Korrekt Webáruház

TOP termékek

Hírek

2021.04.30 16:14

2021. május 01-től újból lehet személyes átvétellel leadni a rendelést.

Személyes átvétel Pécs Rigóderalja u. 32.-ben.

Munkanapokon, hétfőtől péntekig 9-16 ór között.

2020.12.11 19:19

Előrejelzések szerint 2020 december 18.-a után feladott csomagok nagy eséllyel nem érkeznek ki karácsonyig!

Karácsony előtti utolsó postázási nap 2020-12-22.-e lesz. 

2020 december 23-27 zárva tarunk, ügyfélszolgálat is szünetel. Ez idő alatt beérkezett rendelések 2020 december 28.-án kerülnek feldolgozásra.

Boldog Békés Vírusmentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-72/786-332

Akciós tapéta

Készleten lévő, azonnal szállítható akciós tapéták!

Kiárusítás csak a készlet erejéig!

 

Mind 1 osztályú hibátlan tapéta, de a gyár nem gyártja tovább ezért a megmaradt tapétákat akciósan kiárusítjuk!

A tapéta árak meglehetősen megemelkedtek az utóbbi időkben. 8-10 ezer, sőt, akár 15-20 ezer is lehet egy tekercs tapéta az aktuális dizájn katalógusból. Épp ezért igyekszünk folyamatosan figyelni és beszerezni a gyártóktól a megszűnő, kifutó modelleket.

A tapéta is annyira felkapott termék lett már, hogy sajnos csak 1-2 évig gyártanak belőle egy adott mintát, és utána már csak újakra számíthatunk. Így mindig sikerül kifutó akciós tapétákat találnunk, melyek között olyanok is megtalálhatók, amik nálunk pont most divatosak.

A tapéták közt a baloldali szűrő segítségével, számítógépen, vagy épp telefonon az úgynevezett „hamburger ikonnal” (3 vízszintes vonal egymás alatt) kereshet, ill. szűkítheti a kínálatot.

Szűkítheti a tapétákat pl. az alapanyaguk szerint. Megtalálható hagyományos papír alapú, ami talán a legismertebb. Akad még papír alapanyagú tapéta habosított felülettel is. Ezek vastagabb tapéták, és valamivel tartósabbak a sima papír felületűnél. Vlies alapú tapétáink talán a legkedveltebbek, hiszen könnyen felrakhatóak, nem igényelnek különösebb szaktudást. Ezeknél a falat kell kenni ragasztóval, majd felilleszteni a tapétát. Vannak habosított felületű vlies tapétáink is. Ezek rendkívül tartósak. Ugyanígy vlies alapanyaggal, vinyl felületű tapétát is tartalmaz kínálatunk. Fényes felülettel rendelkeznek, tartósak, és könnyű tisztán tartani őket.

Más szűrési módra is lehetőség van. Ugyanígy bal oldalt, minta és stílus szerint is szűkíthető a kínálat. Be lehet állítani külön, hogy virág mintás tappéta, csíkos tapéta, fa-kő-bőr mintás tapéta kínálatot szeretné csak látni. Így mindenki saját ízlése szerint keresgélhet a termékeink közt.

Tovább