Blog
2022.10.13 10:00

Amit a PVC falpanelekről tudni érdemes

Amit a PVC falpanelekről tudni érdemes

A PVC paneleket sokan választják lakásukba felújításkor, ami teljesen érthető, hiszen rengeteg színű, mintájú panel elérhető, így mindenki megtalálja azt, amelyik a stílusához leginkább illik. Mai blog cikkünkben összeszedtük, mit is érdemes tudni a falburkolatok ezen típusáról.

Mik is azok a PVC falpanelek?

A PVC falpanelek erősek és tartósak, polivinil-klorid anyagból dombornyomással készülnek, felhasználásuk igencsak sokrétű: folyosókon, fürdőszobákban, előcsarnokokban, hálószobákban, de akár erkélyeken is kiválóan alkalmazhatóak. A helyiséget teljes burkolással gyorsan fel lehet frissíteni, azonban egyre többen választják azt is, amikor csak egy falat fednek be PVC panelekkel - az eredmény trendi és látványos lesz mindkét esetben! 

A PVC panelek hatalmas előnye, hogy kis anyagi befektetéssel gyorsan otthonossá és modernné lehet varázsolni bármilyen helyiséget, szobát. A dekoratív panelek széles választéka lehetővé teszi, hogy a legkifinomultabb ízlésnek is megfeleljen.

PVC panelekről részletesebben

Nedvességnek kiválóan ellenállnak, vízálló anyagból készülnek, amely lehetővé teszi, hogy fürdőszobában vagy konyhában is használhassuk a dekoratív elemeket. Nedvességálló tulajdonságuknak köszönhetően könnyen és gyorsan tisztítható a felületük. Ezek a hosszú élettartamú panelek valódi 3D, dombornyomott kivitelezésűek, amelyek lélegzetelállítóvá varázsolják a falakat, a PVC panel 0,5 mm vastagságú, amit 2-6 mm domború nyomással készítenek. Egyes mintákkal optikailag tágíthatjuk is a teret, míg más panelekkel módosíthatunk a helyiségek világosságán is.

A Tapetaposzter.hu webshopjában elérhető 3D PVC panelek könnyen alkalmazhatóak, és pillanatok alatt fel lehet dobni egy remekül megválasztott mintával bármilyen helyiséget!

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány