Blog
2023.01.26 10:00

Így csempészheted be az egész világot otthonodba! Parafa képek világjáróknak

Így csempészheted be az egész világot otthonodba! Parafa képek világjáróknak

A parafa egy különleges alapanyag, ami tulajdonképpen egy fakéreg, ami több fán is megtalálható és lefejthető. A leszedéshez azonban nem kell kivágni a fát és a művelet nagyjából 10 évente megismételhető. Maga a parafa rugalmas, könnyű és puha anyag, jól lehet vele dolgozni, így nem is olyan meglepő, hogy rengeteg féle dekoráció készíthető belőle: ilyenek például a Tapétaposzter kínálatában lévő parafa képek is. 

Hogyan készülnek?

Az egyedi vászon és a nyomtatás magas felbontású, így tökéletes képélesség és színmélység az eredmény. A képek minősége nem csak a különleges alapanyagban rejlik, hanem az alkalmazott, modern technológiában is. A képeket lassan nyomtatják, hogy kiváló minőség legyen a végeredmény. A képekhez nem szükséges keret, hiszen nyomtatott peremmel készülnek, így egyből felakaszthatók a kívánt helyre! Ha pedig amiatt aggódnál, hogy a napfény majd idővel kifakítja, akkor megnyugtatunk: ez nem fog megtörténni, hiszen ellenáll az UV-fénynek! 

Mit is érdemes tudni a parafa képekről? 

Remek kiegészítője lehet otthonunknak, nagyon jól mutatnak a nappaliban vagy esetleg a hálószobában. Azonban ajándéknak is kiváló lehet, ha olyan szerettünket szeretnének meglepni, akiről tudjuk, hogy az utazás szerelmese! 

Bejelölheted kedvenc helyeidet!

Rajzszögek segítségével megjelölheted azokat a helyeket, ahol a múltban már jártál, de természetesen azokat is bejelölheted, amelyek még a bakancslistádon szerepelnek!

Fedezd fel a Tapétaposzter parafa kép kínálatát és szerezd be a kiszemelt darabot magadnak vagy ajándékba!

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!