40.000 Ft feletti vásárláskor választhat ajándék termékeink közül!

Blog
2023.05.31 15:00

Hogyan újítsuk fel a fürdőszobát a régi csempe leverése nélkül?

Hogyan újítsuk fel a fürdőszobát a régi csempe leverése nélkül?

Ha szeretnénk új külsőt adni a fürdőszobánknak, de nem szeretnénk a régi csempét lebontani, akkor az öntapadó fóliák és a 3D PVC falpanelek tökéletes megoldást nyújthatnak számunkra. Ezek a megoldások viszonylag alacsony költségűek, és szakember segítsége nélkül is felhelyezhetőek.

Mind az öntapadós fóliák és a PVD falpanelek is nedvességálló anyagból készülnek, 100%-ban vízállóak. Általános tisztítószerrel takaríthatóak.

Öntapadós fóliával

Az öntapadó fóliák könnyen felragaszthatóak, azonban fontos figyelni arra, hogy a fugákat szintbe kell hozni a csempe felületével, különben látható lesz a csempe domborzata. De felrakhatjuk úgy is, hogy látszik a domborzat vagy felvághatjuk az öntapadós tapétát csempe méretűre. Az öntapadó fóliák egyszerű felhasználása nem igényel szakembert, mindössze egy kis kézügyességet. Szerszámigénye sincs, hisz egy olló vagy szike szükséges a vágáshoz. Ezen kívül legfeljebb egy simítólapátra lehet szükségünk, ha úgy érezzük kézzel nem tudjuk felsimítani légmentesen.

Pár ötlet vevőinktől:

 

   

Tekintse meg öntapadós fólia kínálatunkat Webáruházunkban!

3D PVC falpanellel

Ha nem akarjuk a fugát kiglettelni, de el szeretnénk takarni csempe domborzatát , akkor használhatunk 3D PVC falpaneleket, amelyek eltakarják a csempe domborzatát. A PVC falpanel ténylegesen 3D-és, 0.5 mm vastag anyag, ami 2-6 mm magas domború nyomással készül. A dekoratív panel kicsi súlyú és vastagságú, ami jelentősen megkönnyíti a munkát. Amire szükségünk van a felrakáskor az a megfelelő ragasztó, hiszen két nem nedvszívó felületet kell összeragasztanunk. Ez egy kartusos ragasztó, így kell kinyomópisztoly. Illetve a panelek vágásához kell olló vagy szike. Ha nagyon félünk, hogy összekenünk dolgokat esetleg tisztítókendőt is lehet venni, amivel a ragasztót könnyen el lehet távolítani.

Ahogy vevőink megoldották:

  

   

  

Tekintse meg 3D PVC falpanel kínálatunkat Webáruházunkban!

Mint láthatjuk az öntapadó fóliák és a 3D PVC falpanelek remek lehetőséget jelentenek arra, hogy új külsőt adjunk a fürdőszobánknak anélkül, hogy a régi csempét le kellene bontani. Ezek a megoldások könnyen felhasználhatóak, és nem igényelnek szakembert. Ráadásul a költségük is alacsonyabb, mint egy teljes fürdőszobafelújítás esetén.

Látogasson el Webáruházunkba, hogy még több dekorációs ötletet találjon!

 

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány