Blog
2024.06.10 12:15

A wellness-stílusú enteriőr

A wellness-stílusú enteriőr

A wellness stílusú belső tér kialakítása egyre népszerűbb a háztulajdonosok és belsőépítészek körében. Ez a stílus trendi és esztétikailag vonzó. Az alábbiakban felsorolunk pár tippet, amiket érdemes követni egy ilyen belső tér kialakításnál:

Válassz nyugodt színeket

A színeknek nagy hatása van az emberre. Ezért érdemes szelíd, nyugodt árnyalatokat használni, főleg egy olyan stílusban, aminek a relaxáció a fő jellemzője. A bézs, a szürke, a zöld és a kék színek minden korosztály számára megnyugtatóak. Az élénk színek használata megengedett, de mérsékelten, és csak akkor, ha az egész belső tér kialakítása harmonizáló hatást fejtenek ki.

Tartsd a mintákat egyszerűen

Az egyszerű, geometrikus vagy virágos minták békét sugárzóak. A természeti elemek, mint a levelek, a virágok vagy a cseppek, szintén nagyszerűek a wellnesses enteriőrben.

Ne felejtsd el a zöld növényeket

A növények nem csak szépek, hanem megnyugtatóak is. Az élő növények felfrissítik a levegőt és csökkentik a szén-dioxid szintet a helyiségben. Helyezz növényeket a nappaliba, az étkezőbe, a hálószobába, vagy akár az előszobába is.

A wellness stílusú belső tér nagyszerű választás, ha valaki nyugodt, stresszmentes környezetet akar kialakítani otthonában. A nyugodt színek, az egyszerű minták és a növények gondosan kiválasztott kombinációja lélekemelő és javítja a jó közérzetet is.

Nézz körbe Webáruházunkban, hogy megtaláld a Te lakásodba illő mintát!

 

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék élményutalvány