Keretre feszített számfestők 5.990 Ft-tól karácsonyi akcióban már csak ennyi ideig:

Erismann - Spotlight tapéta katalógus (2022)

Időtlen csillogás
Az új modern módon értelmezett időtlen motívumok egyre több rajongót találnak a fiatalabb közönség körében. A glamour stílus trendje minden, csak nem régimódi, amint azt a SPOTLIGHT tapéta katalógus is bizonyítja.

A változatos formák, legyen az barokk minta, klasszikus csíkok vagy természetes levélmotívumok egészen a  kifejező grafikai mintákig, egyesíti a fényes hatásokat az időtlenül elegáns színvilággal, és így mesterien beállít minden szobát.

A harmonikus színpaletta a lágy hangulatú természetes tónusoktól, mint például az elefántcsont, az ekrü és a gyöngyszürke az erős grafit és a sötét éjszaka színein át az elegáns smaragdzöldig terjed. Az arany, ezüst és bronz fémes hatásai, amelyek szinte minden mintában megtalálhatók, kiemelik a minták kiváló minőségét.

Amennyiben a Glamour nem az Ön stílusa válogasson többi tapétánk között!


Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki 3D falpanel kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében. Ha maradna az egyszerűbb megoldásoknál, keretezett képeink biztosan nem okoznak majd csalódást! Viszont az év slágere a számfestő! Ugye Ön is hallott már róla? A festés számok szerint egy egyszerű, de nagyszerű időtöltés, mellyel kézügyesség nélkül a legnagyobb festőket megszégyenítő alkotásokat készíthet.

35termék135
35termék135

A katalógusban szereplő tapéták mind vlies alapanyagú tapéták.

A vlies tapéták előnyei: 

Csak a falat kell kenni a ragasztóanyaggal.

Könnyyen házilag is felrakható.

Majdnem egyben eltávolítható, nem kell kaparni.

Ha nem ismétlődő mintát szeretne nézze meg posztereinket, akár vlies alapanyaggal is!

 

Rólunk mondták