Blog
2021.12.10 10:00

Hangulatos téli táj a szobában: varázsold kényelmessé otthonod egyszerű ötletekkel, dekorációkkal!

Hangulatos téli táj a szobában: varázsold kényelmessé otthonod egyszerű ötletekkel, dekorációkkal!

Beköszöntöttek a hideg téli napok. Ilyenkor szeretünk bekuckózni, elvonulni a mínuszok elől a kényelmes szobába, nappaliba. Természetesen mi is kellemesebben érezzük magunkat, ha a minket körülvevő környezet is megfelelő, kellőképpen feldíszített, lakályos. Ehhez gyűjtöttünk most össze egy kis ötlet csomagot, hogy a téli esték hangulatosan telhessenek.

Válassz fehéret, vagy világos színeket!

Ne engedd, hogy a komor időjárás kedvedet szegje! Ha még odakint szürke, borús is az idő, otthonod megérdemli, hogy színekben pompázzon! Válassz tehát élénk, világos színeket, legyen jó tapétáról, vagy vászonképekről! Így a hangulatod is garantáltan kiegyensúlyozottabb és vidámabb lesz!

Színes ablakocskák kavalkádja:

Télen, főleg a karácsony közeledtével gyakran kerülnek ki arany, ezüst, vagy színes díszek, égők az ablakokba. Légy kreatív, változtass! Használj üvegre való öntapadós tapétát! Ez a tapéta típus nem csak dekoratív, de remek fényeket is biztosít! Helyezz egy gyertyát, vagy bármilyen fényforrást a tapéta mögé és hagyd, hogy elkápráztasson!

Hozz apró változtatásokat!

Közelegnek az ünnepek és Te amúgy is azon gondolkodtál, hogy le kellene cserélni a régi bordűrt? Hát itt az idő! Hagyd a jól bevált barna, szürke, esetleg fehér bordűröket és légy merész! Válassz akár a kárácsonyi dekorációd hangulatához illő bordűrt, ezüst-fekete, vagy piros-arany kombinációban! Hidd el ez az elegáns stílus nem csak télen mutat majd jól otthonodban!

Téli tájképek, az igazi hangulat eléréséhez:

Nincs is biztosabb tipp annál, hogy egy téli csodaországban érezhesd magad, mint, hogy téli dekorációs képekkel díszítsd a falad. Mivel ezen képek, tapéták általában fehér, halvány szürke, élénk kék színeket, valamint havat ábrázolnak, így biztosan világosítják otthonod tereit és igazán megragadó élményt nyújthatnak, pláne, ha a borongós hétköznapokon már egy kis hóesés után vágyódnánk.

Skandináv stílus szerelmeseinek:

Egyre inkább kezdenek elterjedni a skandináv mintázatok világszerte - legyen szó bármilyen termékről, bögrékről, plédekről és ez nincs másképp a tapéták esetében sem. Egy kötött mintás tapéta igen sokat dob a hangulatos, téli atmoszféra megteremtésén, válasszuk hát bátran! Izgalmas a megjelenése, hiszen maga a tapéta minta szabálytalan, mégis lágynak és szabályosnak tűnik, ezzel barátságos, kellemes hangulatot kölcsönözve otthonunknak. A magában mintás tapéta remek választás azok számára is, akik kevésbé kedvelik a fali dekorációkat, képeket, hiszen a minta, mint díszítő elem is szolgál.

 

Bármelyik dekorációs ötlet mellett is döntenénk, a Tapetaposzter.hu a segítségünkre lesz a szürke téli napokon! Látogass el webáruházunkba és válogass több száz termék közül és találd meg otthonod új ékességét! Kellékeink, ragasztóink pedig hozzájárulnak, hogy a tökéletes eredményt érhesd el!