8-13 munkanapos gyártatásos posztereket

már karácsonyig nem tudjuk garantálni!

Blog
2022.09.19 10:00

Idilli őszi színek kavalkádja

Idilli őszi színek kavalkádja

Az ősz beköszöntével az ember szervezete is egyre inkább igényli a kellemes meleg, sötétebb árnyalatok meglétét maguk körül, amelyek biztonságérzetet, harmóniát sugároznak a hűvös napokon is. Aki őszre időzíti a lakásfelújítást, nagy eséllyel ehhez a hangulathoz fogja igazítani elképzeléseit. Mai blog cikkünkben néhány, az évszaknak megfelelő ötletet hoztunk.

Ötletbörze:

Egy kellemes őszi hangulat otthonunkban való megteremtésének alapját a barna, a piros, a sárga és lila árnyalatok testesítik meg leginkább. Választhatunk őszi tájat, fákat ábrázoló fotótapétát, amely egyszerűen felhelyezhető az egész falfelületre, megteremtve a hangulatot, mintha csak a természet venne körül bennünket. Kiváló választás lehet egy olvasósarok, vagy az étkező díszítésére, hiszen végtelen nyugalmat, meghittséget áraszt, így az énidő, vagy a család társaságában eltöltött vacsora remekül energizálhat bennünket.

Ha egyszínű tapétában gondolkodunk, akkor egy barna, például fa hatású tapéta egyértelműen nyerő választás! Akár a helyiség egyetlen falára választjuk, remekül fel fogja dobni azt és a teret sem nyomja össze, ha ettől tartanánk! Amennyiben a többi fal világos színű maradna, úgy ott is könnyedén dekorálhatunk, például őszi hangulatú vászonképek segítségével.

Ha ősz, akkor hulló falevelek! Ehhez persze nem szükséges behordani a felsöpört avart az udvarról, elég, ha webáruházunk széles választékban kapható levél mintás tapétái, vagy bordűrjei között válogatsz!


A Tapetaposzter.hu több tucat termékével a segítségedre lesz, hogy az őszi kuckózás teljes megnyugvásban, meghittségben teljen, valamint otthonod melegében és kényelmében is élvezhesd a változó évszak csodáit.

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!