8-13 munkanapos gyártatásos termékeket

már karácsonyig nem tudjuk garantálni!

Blog
2022.08.01 10:00

Tapétázás és térérzékelés

Tapétázás és térérzékelés

Nem minden otthon rendelkezik az áhított hatalmas terekkel és nagy szobákkal. Ilyenkor bizony jó, ha bevetünk 1-2 praktikát annak érdekében, hogy megnöveljük a teret és optikailag tágítsuk a lakás méreteit és térérzékelésünket. Ehhez hoztunk mai blog cikkünkben néhány tapétázási ötletet, amely segítségünkre lehet.

 

Berendezés:

Tapétázás során szükséges figyelembe venni a szoba bútorait, azok elrendezését, esetleges tükröket és a fényeket, hiszen a színek kiválasztásánál nagyon is lényeges, hogy a helyiség milyen tájolású, mennyire napos.

Letisztultság:

Igazán kis helyiségek, így például stúdiólakások és garzonlakások esetében érdemes minta nélküli, egyszínű, világos tapétát választani, hiszen kis helyiségek és rövid falak esetében a minta összenyomhatja a teret. Másfelől a helykihasználás miatt nagy eséllyel a falak előtt polcok, szekrények húzódnak majd, amelyek megtörhetik a minta folytonosságát, szimmetriáját, vagy akár teljesen ki is takarhatják őket.

Minták:

Amennyiben minden áron a mintás tapéták mellett döntünk, érdemes hosszában díszített, kisebb alakzatokat ábrázoló típusokat választani, de ilyenkor sem érdemes minden falat befedni, válasszunk ki egy bútoroktól mentes, szabad falat, vagy egy sávot, amelyen a minta jól érvényesülhet. Próbáljuk meg a tapétán található mintát nem megtörni!

Dekoráció:

Egy egyszerű fehér, vagy egyszínű falon bármilyen dekoráció, vagy kép kiváló alternatíva lehet arra, hogy a lakás üres falait némileg lefedjünk, így növelve a teret. A 3D hatású képek pedig erre a célra kifejezetten alkalmasak.


A Tapetaposzter.hu széles választéka a kis helyiségek lefedésében is tökéletesek lesznek, ha egyszerűen de mutatósan szeretnénk megoldani a pici szobák díszítését.

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!