Számfestő végkiárusítás! Már 3.900 Ft-ért Keretre feszítve komplett!

Festés számok szerint. Végkiárusítás!

Végkiárusítás!

Festés számok szerint, számfestő

A számok szerinti kifestők hatalmas népszerűségnek örvendenek, fent vannak a TOP 100 hobbi listáján. Nagyon jó hobbi, mivel egyszerre alkalmas művészeti alkotás, festmény, dekoráció, ajándék készítésére, unaloműzésre, stresszoldásra, kreatív tevékenységre.

Ezen az oldalon összegyűjtöttük az összes kifestőkészletet. A készleteket két alkategóriára, gyermekeknek és felnőtteknek való változatokra osztottuk, mely segíthet a találatok szűkítésében. Az oldal alján további tippeket olvashat a kifestők használatáról.


Lépjen ki a szürke hétköznapokból! Újítsa meg lakását, varázsoljon valami lélegzetelállítót. Tapétáink és posztereink nagy része különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így játszva alkothat olyan gyönyörű falakat, amiről eddig álmodni sem mert. Ha még ennél is többre vágyna, próbálja ki üvegre való öntapadós tapétáinkat kínálatunk termékeit és garantáltan nem érheti csalódás!

Rendelkezik már falburkolattal? Dobja fel egy csodálatos vászonkép készlettel a lehengerlő hatás érdekében. Ha maradna az egyszerűbb megoldásoknál, keretezett képeink biztosan nem okoznak majd csalódást! Viszont az év slágere a falpanel! Ugye Ön is hallott már róla? A 3D falpanel az egyik leglátványosabb és legkönnyebben alkalmazható burkolási módszer, mellyel újjá varázsolhatja otthoni bármely helyiségét.

28termék128
28termék128

A kifestőkészletek kezdőknek is lehetővé teszik, hogy művészi véna nélkül is elkezdjenek festeni, megtanulják a mozdulatokat, technikákat. A festés egyszerű, a képen számokkal vannak jelölve a kifestendő területek, azonos számokhoz azonos színű festék tartozik. Néhány dologra azonban érdemes odafigyelni. Íme néhány trükk, amelyek megóvják Önt attól, hogy a kifestőkészlet a szemetesben landoljon, és elérje a kitűzött célt, és szép legyen a végeredmény. 

 

Festés számok szerint – lépésről lépésre

  1. Festőkészlet kiválasztása - Legyen a kifestőkészlet a helyiséghez stílusban illő. Webáruházunkban több mint 100 készlet közül választhat.
  2. Környezet kialakítása - A munkaterület legyen kijelölve és legyen mindig tiszta. A békés munkakörnyezet biztosítja, hogy a festés tényleg kikapcsolódás legyen, hiszen jobban lehet koncentrálni. A festéshez fény kell, ennek megfelelően válasszon!
  3. Kezdés a nagyobb területekkel - Kezdje a nagyobb területek kifestésével, majd haladjon a kisebbek felé. 
  4. Egy szín befejezése - Ha elkezd egy színt, az összes ugyanolyan színű területet fesse ki.
  5. Kezdés a sötét színekkel - Jó, ha a legsötétebb színnel kezdi.
  6. Számok eltüntetése - A számokat úgy lehet eltüntetni, hogy dupla festékréteget teszünk oda, vagy egy fehér ceruzával áthúzzuk a számot.
  7. Festőkellékek karbantartása - A festékes tubust vagy tégelyt mindig vissza kell zárni, hogy ne száradjon ki. Az ecsetekre úgy vigyázhat a legjobban, ha használat után mindig kimossa őket. Ha befejez egy színt, akkor is ki kell mosni az ecsetet.
  8. Maszatolás elkerülése - Kezdőkkel általában előfordul, hogy kezükkel hozzáérnek a még meg nem száradt festékhez és elmaszatolják. Ennek elkerülése érdekében érdemes a festést a kép felső részén kezdeni, és onnan haladni lefelé.
  9. Festékmennyiség optimalizálása - A festéknek mindenképpen fednie kell, tehát elegendő mennyiségben kell felvinni az adott területre, ugyanakkor törekedni kell, hogy túl sok se legyen, mert akkor a készletben található festékmennyiség nem lesz elég.

Ne kapkodjon, hagyjon időt a festésre, ha végzett egy színnel, hagyja megszáradni és csak utána kezdjen bele egy új színbe. Fontos, hogy élvezze a festést, érezze jól magát. Érdemes először egy egyszerűbb, könnyebben megvalósítható készlettel kezdeni, és ha ezt már magabiztosan ki tudjuk festeni, akkor választani bonyolultabbat. A fenti tanácsokkal pompás műalkotásokat készíthet. 

 

A festőkészlet kiválasztása

A felnőtt vagy gyermek alkategóriára kattintva átlapozhatjuk a kategóriába tartozó készleteket. Ezeket méret szerint lehet szűrni, a szűrő a képernyő bal oldalán található. Egy konkrét képre kattintva megjelenik az adott kép termékoldala, ahol bővebb információkat találunk a képről, a szállítási és rendelési információkról, valamint a számok alapján történő festésről még egy videót is megnézhetünk. Akár a listánál, akár a terméknél a kiválasztott képet egy kattintással a kosárba teheti. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat!

Rólunk mondták