Szűrés

Festés Számok szerint.

Elállási jog

Ha nem tetszik a színe, formája, vagy bármi más ok miatt szeretne elállni a vásárlástól

14 napon belül jelezze, és kérdés nélkül visszavesszük!

(45/2014 Korm. rendelet alapján)

Korrekt Webáruház

Korrekt Webáruház

TOP termékek

Hírek

2021.04.30 16:14

2021. május 01-től újból lehet személyes átvétellel leadni a rendelést.

Személyes átvétel Pécs Rigóderalja u. 32.-ben.

Munkanapokon, hétfőtől péntekig 9-16 ór között.

2020.12.11 19:19

Előrejelzések szerint 2020 december 18.-a után feladott csomagok nagy eséllyel nem érkeznek ki karácsonyig!

Karácsony előtti utolsó postázási nap 2020-12-22.-e lesz. 

2020 december 23-27 zárva tarunk, ügyfélszolgálat is szünetel. Ez idő alatt beérkezett rendelések 2020 december 28.-án kerülnek feldolgozásra.

Boldog Békés Vírusmentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-72/786-332

Festés számok szerint

Festés számok szerint, számfestő

A számok szerinti kifestők hatalmas népszerűségnek örvendenek, fent vannak a TOP 100 hobbi listáján. Nagyon jó hobbi, mivel egyszerre alkalmas művészeti alkotás, festmény, dekoráció, ajándék készítésére, unaloműzésre, stresszoldásra, kreatív tevékenységre.

Ezen az oldalon összegyűjtöttük az összes kifestőkészletet. A készleteket két alkategóriára, gyermekeknek és felnőtteknek való változatokra osztottuk, mely segíthet a találatok szűkítésében. Az oldal alján további tippeket olvashat a kifestők használatáról.

Tovább
Festés számok szerint
Számfestő
Szűrés törlése

A kifestőkészletek kezdőknek is lehetővé teszik, hogy művészi véna nélkül is elkezdjenek festeni, megtanulják a mozdulatokat, technikákat. A festés egyszerű, a képen számokkal vannak jelölve a kifestendő területek, azonos számokhoz azonos színű festék tartozik. Néhány dologra azonban érdemes odafigyelni. Íme néhány trükk, amelyek megóvják Önt attól, hogy a kifestőkészlet a szemetesben landoljon, és elérje a kitűzött célt, és szép legyen a végeredmény. 

 

Festés számok szerint – lépésről lépésre

  1. Festőkészlet kiválasztása - Legyen a kifestőkészlet a helyiséghez stílusban illő. Webáruházunkban több mint 100 készlet közül választhat.
  2. Környezet kialakítása - A munkaterület legyen kijelölve és legyen mindig tiszta. A békés munkakörnyezet biztosítja, hogy a festés tényleg kikapcsolódás legyen, hiszen jobban lehet koncentrálni. A festéshez fény kell, ennek megfelelően válasszon!
  3. Kezdés a nagyobb területekkel - Kezdje a nagyobb területek kifestésével, majd haladjon a kisebbek felé. 
  4. Egy szín befejezése - Ha elkezd egy színt, az összes ugyanolyan színű területet fesse ki.
  5. Kezdés a sötét színekkel - Jó, ha a legsötétebb színnel kezdi.
  6. Számok eltüntetése - A számokat úgy lehet eltüntetni, hogy dupla festékréteget teszünk oda, vagy egy fehér ceruzával áthúzzuk a számot.
  7. Festőkellékek karbantartása - A festékes tubust vagy tégelyt mindig vissza kell zárni, hogy ne száradjon ki. Az ecsetekre úgy vigyázhat a legjobban, ha használat után mindig kimossa őket. Ha befejez egy színt, akkor is ki kell mosni az ecsetet.
  8. Maszatolás elkerülése - Kezdőkkel általában előfordul, hogy kezükkel hozzáérnek a még meg nem száradt festékhez és elmaszatolják. Ennek elkerülése érdekében érdemes a festést a kép felső részén kezdeni, és onnan haladni lefelé.
  9. Festékmennyiség optimalizálása - A festéknek mindenképpen fednie kell, tehát elegendő mennyiségben kell felvinni az adott területre, ugyanakkor törekedni kell, hogy túl sok se legyen, mert akkor a készletben található festékmennyiség nem lesz elég.

Ne kapkodjon, hagyjon időt a festésre, ha végzett egy színnel, hagyja megszáradni és csak utána kezdjen bele egy új színbe. Fontos, hogy élvezze a festést, érezze jól magát. Érdemes először egy egyszerűbb, könnyebben megvalósítható készlettel kezdeni, és ha ezt már magabiztosan ki tudjuk festeni, akkor választani bonyolultabbat. A fenti tanácsokkal pompás műalkotásokat készíthet. 

 

A festőkészlet kiválasztása

A felnőtt vagy gyermek alkategóriára kattintva átlapozhatjuk a kategóriába tartozó készleteket. Ezeket méret szerint lehet szűrni, a szűrő a képernyő bal oldalán található. Egy konkrét képre kattintva megjelenik az adott kép termékoldala, ahol bővebb információkat találunk a képről, a szállítási és rendelési információkról, valamint a számok alapján történő festésről még egy videót is megnézhetünk. Akár a listánál, akár a terméknél a kiválasztott képet egy kattintással a kosárba teheti. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat!

Tovább