Ajándék poszter 25.000 Ft feletti vásárlás esetén!

Blog
2022.10.27 10:00

Tippek a tetőtér optimális kialakításához

Tippek a tetőtér optimális kialakításához

Az extra hely mindig jól tud jönni egy házban, így ha van egy kevésbé használt padlásunk, akkor azt könnyedén átalakíthatjuk hálószobává vagy gyerekszobává. Összegyűjtöttünk most néhány kritikus pontot, amelyekre nagy figyelmet kell fordítani, hogy kellemes, lakályos helyiséget tudj kialakítani.

Padlózat

Ahhoz, hogy a tetőtér lakható legyen, olyan padlóra lesz szükség, ami elbírja a bútorok terhelését is, így érdemesebb a strapabíróbb darabok között keresgélni. Megfontolandó a padlófűtés, ami optimálisabb lehet a radiátornál, hiszen akkor az nem foglal további helyet a helyiségben.

Szigetelés

A megfelelő szigetelés szinte elengedhetetlen és ez kevésbé terheli majd meg a fűtésszámlánkat is, amit később pénztárcánk meghálál majd. A tető gerendái között szokták elhelyezni a szigeteléshez használt anyagot, ami majd bent tartja a meleget hidegebb időben.

A csapott tető

Sokat elvesz a tető tipikus formája az alapterületből, így alaposan át kell gondolni, mire hasznosítjuk ezt a teret. Könnyű tárolót kialakítani itt, de az ágyat is nyugodtan helyezhetjük ide, hiszen fekvés közben nem fog zavarni minket a kevés tér.

A tetőablak

Minden szoba esetében fontos, hogy megfelelő mennyiségű természetes fény világíthassa meg a teret, ugyanígy van ez padlásterek esetében is. Legalább egy olyan ablakot válasszunk ide, ami elegendő fényt biztosít és a teret is nagyítja. 

A padlástér nagyítása

Ha már a tér nagyságánál tartunk, akkor különböző tapétákkal, fotóposzterekkel, öntapadó fotótapétákkal könnyen és egyszerűen nagyíthatunk a térérzetünkön. Különböző vászonképekkel, parafa képek is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy nagyobbnak érezzük a teret, ahol tartózkodni fogunk. 


A Tapétaposzter.hu kínálatában elérhetőek azok a tapéták, poszterek és képek, amelyekkel néhány egyszerű lépésben nagyíthatunk a helyiségen. Fedezd fel széles, színes kínálatunkat - garantáltan megtalálod azt a stílust, amelyik legjobban illik ízlésedhez!

10.000 Ft visszajár, ha képet küld a felhasznált termékről!

Ajándék Poszter